Vårtrend

Jag skulle vilja ha ett par s.k Boyfriend Jeans. Det ser så himla skönt ut!


Sista juni?

Herregud i morgon är det redan Juli, vart har Juni tagit vägen? Nu kan man iallafall börja räkna ner till semestern och det ska bli så jäkla skönt att få va ledig i några veckor. Håller på att planera in lite roliga grejer att göra då, men inget bestämt än. Känner mest att jag bara vill åka bort någonstans och komma hemifrån, från stress och vardag...

Idag regnar det, och det känns faktiskt ganska skönt. Men hoppas det bara håller i sig nån dag. Jag behöver mer sol och värme!

Nu ska jag springa och hämta lite kaffe och sedan hugga in på dagens arbete. 

Ha en trevlig dag alla!

Sol och bad

Nu har vi precis kommit hem och börjat varva ner efter en härlig dag/helg i Tännviken. Vi har inte gjort annat än sola, bada och ätit en massa mat. Och det sägs att det här vädret ska hålla i sig en hel vecka till! Underbart tycker jag!





Gårdagskvällen avslutades med rosévinsdrink och fruktsallad med vaniljvisp. Gott!

Nu ska vi ge oss ut på en kortare promenad innan det är dags för middag. Blir nog en sallad med pasta och räkor idag när det är så varmt. Funderar även på att hyra den nya Wallanderfilmen ikväll... men vi får väl se om sambon har några invändningar mot det. Kanske blir något annat istället.

Hoppas ni som läser har haft en superbra helg också!

Hej så länge!

Superkväll!

Den här kvällen har varit en av dom bästa på länge, och den är inte ens slut än. Jag har precis kommit hem från ett grymt bra Pump-pass. Det var en tjej från Östersund som höll i passet och hon var super! När man på slutet av övningarna kände att man var helt död så fick hon en ta i och orka ännu lite mer, på något konstigt sätt! Hon brukar tydligen hålla i en del pass här, men jag har helt missat dem...

Oh just ja... Inte behövde jag laga någon middag idag heller! När jag kom hem från jobbet så kom min snälla nya granne över med några vårrullar. Äkta Thailändska vårrullar och dom är så jäkla goda! Men jag kunde såklart inte trycka i mig alla själv (även om jag ville), eftersom Patrik är på väg hem och jag är så jäkla snäll så sparade jag ett par åt honom...



Nu ska jag byta om till torra kläder och ge mig ut på en promenad i kvällssolen. Tänk att lite solsken kan ge så mycket extra energi! Yihoo...

Ha en trevlig kväll!


I´m back!

Ikväll har jag varit ute på en långpromenad i den härliga solen. Äntligen är det sommar på riktigt! Tog det dock väldigt lugnt eftersom förkylningen inte gått över helt än, men det var så otroligt skönt att komma ut och få röra på sig efter att ha suttit inne i flera dagar och jag tror att Tila kände likadant!

Det sägs att värmen ska hålla i sig i minst en vecka till, och det innebär sol, bad, grillning och rosévin till helgen! Guud vad jag längtar! Jag slutar även lite tidigare på fredag av olika anledningar, och det ska bli riktigt skönt! Får se om det innebär någon förändring för framtiden.. kanske, kanske inte.




Nu ska jag hänga tvätt, betala räkningar och fixa lite annat...

Ha en trevlig kväll och sov gott!


Förkyld!

Hej hej, nu är det söndagkväll och jag ligger nerbäddad i soffan dunderförkyld! Jag som absolut inte har tid att vara sjuk nu! Det har varit riktig sommar idag med värme och sol. Härligt!



Mer än så orkar jag inte skriva just nu.. hörs imorgon istället!

Lördagkväll på bygda

 
Patrik är ute och håller på med veden och jag sitter inne hungrig som en varg och väntar på att han ska komma in så vi kan äta middag snart. Ikväll ska vi ut och kolla efter björnar (har fått heta tips på vart man kan se några nu) och sedan ska vi kolla på en film och äta ost & kex. Kanske finns kvar en halv flaska rödvin från igår som vi kan dela på också.

Idag har det varit soligt och nästan 20 grader varmt. Härligt! Hoppas vädret håller i sig nu...

Vi hörs!

Glad midsommar allihopa!

Nu sitter jag och jäser i soffan och dricker kaffe efter en jättegod middag med potatisgratäng, sallad och grillat kött. Om en stund blir det jordgubbar och glass (om man nu orkar trycka i sig något mer). 
 
Annars har dagen varit väldigt lugn och det är så otroligt skönt att veta att man får vara ledig i två hela dagar till innan det är dags för jobb igen..




Hoppas ni haft en bra dag och får en fortsatt trevlig kväll!

Nu ska jag umgås...

Äntligen torsdag?

Jag som har längtat tills idag då Patrik kommer hem, man får långhelg och det är midsommar och allt vad det innebär i morgon. Nu ligger jag i soffan och knaprar värktabletter och längtar tills huvudvärken går över... Känns dock aningens bättre efter några extra timmars sömn och jag hoppas det är helt borta tills ikväll. Har en hel del att fixa med innan morgondagen och hela huset skulle behöva städas.

Ute regnar det och blåser precis som det har gjort de senaste veckorna. Vart är sommaren? En utlandssemester börjar kännas mer och mer lockande just nu...



Nu ska jag koka en kopp te och sätta på en film att slötitta på så länge...

Hoppas ni alla har en bättre dag än mig!

Promenad och mp3-spelare

Har precis kommit hem från en skön långpromenad och nu sitter jag i soffan med datorn i knäet och ska försöka hitta en bra och prisvärd mp3-spelare. Det går så otroligt mycket lättare att jogga när man samtidigt  lyssnar på bra och peppande musik... Och om jag ska nå det mål jag satt upp för mig själv så behövs det verkligen :)


Bilder från ikväll...

Pengar

Att några hundralappar kan göra en sån jävla skillnad är egentligen konstigt. Men jag är grymt besviken. Jävligt besviken. Och han till och med skrattade när han berättade. Idag är ingen bra dag.

Update: Tur att jag har en pojkvän som vet hur han ska få  mig på lite bättre humör iallafall... Längtar tills på torsdag!

18 dagar

Nu har det regnat varje dag i 18 dagar. Helt sjukt vad tråkigt. Vart är sommaren? Jag vill ha sol, värme och sköna grillkvällar ute! Till helgen är det midsommar. Undrar vad man ska hitta på då?

Ikväll ska jag träna och jag hoppas det kan vara uppehåll i någon timme så man kan ta sig ut på en promenad också. Har varit dåligt med promenader den senaste tiden på grund av vädret, men man kan ju faktiskt klä sig i regnkläder om inte annat... Nu är det snart lunch och jag ska hem och slänga i mig lite rester från gårdagens middag. Mums!

Regnig söndag

Nu sitter jag i soffan i en av Patriks stora tröjor och myser. Har tänt lite ljus och tänker inte göra något vettigt alls idag.
Patrik står ute i spöregnet och klyver ved. Stackarn. Tänker fixa lite god mat åt honom senare. Tror det blir något med kyckling och pasta.


Trött-efter-gårdagen-jag

Nepp, nu ska jag ta och göra mig en god och onyttig bakis-macka..
 Hej så länge!

Lördagkväll med tjejerna

Igår var det tjejmiddag hemma hos Jessica och vi åt goda pajer, sallad, ostar och drack en massa gott vin. En jättetrevlig kväll som avslutades ganska tidigt för min del (och det är jag glad för idag). Jag var hemma redan vid 23-tiden, medans de andra brudarna fortsatte kvällen/natten på Grand...

Jessica och jag

Marielle och Mia


Lina och Jessica (som här är fullt upptagen med att ta kort på sig själv ;)

Fredag igen?

Äntligen fredag och snart helg, men först ska en jobbig arbetsdag klaras av. Vi har haft strömavrott hela natten och växeln ligger nere, så just nu kan vi nte göra så mycket. Ingenting som har med telefon att göra iallafall. Får se om det löser sig inom den närmaste tiden... får sitta och rulla tummarna mellan en och annan reklamation så länge.

Efter jobbet ska jag åka hem, lägga mig i soffan, ta ett glas vin och bara vara hela kvällen. Och det ska bli så himla skönt! Kanske ska ta och hyra en bra film också?


Fick förresten min locktång igår, och det fungerar väldigt bra! Ska bara lära mig tekniken så kanske jag lägger upp en bild på resultatet senare... Nu ska jag hämta lite kaffe, äta en macka och jobba lite. 

Ha en bra dag alla, och hoppas ni slipper regnet! 

Regn...

Ska det aldrig sluta regna? Kanske blir en helkväll framför TVn ikväll, eller så kanske man ska passa på att åka och hälsa på någon? Säsongsavslutning av Greys blire klockan 21.00 iallafall!


För tidig morgon...

Idag är jag trött. Länge sen jag va såhär trött faktiskt. Snoozade tre gånger imorse, kom 5 minuter för sent till jobbet och det känns som jag har grus i ögonen.

This is gonna be a long day folks!

Finväder ikväll

Har precis kommit hem från en härlig promenad. Det är sol och vindstilla och superskönt ute ikväll!

Efter jobbet idag åkte jag iväg för att köpa locktången jag skrev om tidigare, men såklart fanns den inte. Jag förstår inte att det ska vara så svårt för en del affärer i Ström att ta hem saker som "nyss" kommit ut?  Det är precis som om dom strävar efter att inte hålla sig update, och dom kan ju inte annat än förlora en hel del kunder på det. Iallafall mig. Fick helt enkelt ringa till Patrik som var snäll och gick och köpte den i Kiruna istället... för där fanns den!

Nu tänker jag göra lite te och lägga mig under filten, för snart börjar Desperate Housewifes!

Locktång Icurl Babyliss

Detta blir mitt nästa köp...




Snö i juni?

Hej! Nu är ännu en vecka här, sitter på jobbet och idag är jag tröttare än tröttast. Det beror troligtvis på det hemska vädret vi har nu. Hela helgen har det regnat och idag snöar det. Helt sjukt. Midsommar nästa vecka, men det känns som det är höst ute...

Men trots det dåliga vädret så har helgen ändå varit rätt okej. Den har bestått av minigrävare-körning (faktiskt riktigt roligt), vindrickning, svensk-film-maraton, promenad mellan skurarna, bullbak, städning och annat...

Ikväll ska jag träna och kanske blir det Boxing, annars får jag väl gå på Pump istället. Känns rätt skönt med styrketräning nu som komplement till mina promenader. Man kanske till och med skulle börja med lite löpning nu också, eftersom jag precis fick ett mail och inbjudan till bellmanstafetten i Stockholm i höst. Well well, vi får se...

Update: Jag ska tydligen inte springa på Bellmanstafetten. Endast heja på dom andra med en öl i handen! Tjoho.


 
Ha en bra dag, så hörs vi senare! Tjing!

Fredagsmys...

Patrik har lånat hem en minigrävare över helgen så ni kanske förstår vad han gör just nu?  
Själv sitter jag inne och myser framför TVn med vin och nötter, och bloggar lite samtidigt...



Kanske går någon bra film senare som man kan kika på? Nu är det Talang!

Fredag och solsken...

Äntligen är det fredag och den här veckan har gått otroligt långsamt. Det ska bli skönt med helg och det är vedflining och pyssel på gården som ska göras, fullt upp med andra ord. Har även tänkt hinna med lite träning med Tila om det blir någorlunda väder.

Solen skiner idag, skönt, även om det inte är speciellt varmt. Var bara 5 grader när jag vaknade i morse och det blåser ganska ordentligt. Ikväll blir det fredagsmys hemma, en film och kycklingfajitas till middag...

Nu ska jag hämta en kopp kaffe (i vanlig ordning) och sedan ska det jobbas som bara den!

Ha en bra dag alla!


Torsdag kväll

Nu har jag suttit i snart en timme och försökt ladda upp ett par bilder. Helt sjukt vad segt blogg.se är nu...

Träningsbyxorna var iallafall grymt sköna, och jag blev imponerad över hur vindtät jackan var. Rekommenderas skarpt!


Craft-jacka och Nike-brallor

Nu har Patrik kommit hem och vi sitter i soffan och kollar på Oskyldigt dömd på tv4. Har aldrig sett den serien förut av någon anledning, men den verkar faktiskt vara bra...

Hejdå!

Kärleksmums...

Äntligen är den här dagen snart slut! Den har varit såå otroligt lång och jag kan inte fatta att det bara är onsdag idag?! Huvudvärken har varit något bättre idag, men jag känner att det är förkylning eller något på gång. Jag har varit helt slut i kroppen och ögonen känns ansträngda av ingenting.

Ute blåser det och på ca en timme har temperaturen sjunkit från 12 till 5 grader. Det känns svinkallt och det skulle inte förvåna mig om det snart börjar snöa också. I Kiruna, där Patrik är, var det tydligen snöblandat idag. Känns inte direkt som vi är inne i juni och att det är midsommar om 2 veckor...
 
Ikväll har jag varit så jäkla sugen på något sött. Några gånger per månad får jag ett sånt jäkla sötsug av nån konstig anledning och som synd är så inträffar aldrig dessa stunder under en helg då man kan äta utan att få dåligt samvete... Så, ikväll efter middagen smällde jag i mig 2 st (!) kärleksmums. Supergott var det! Men när tanken på att ta en tredje kom så fick det vara nog och jag drog på mig skorna och gav mig ut på en timmes rask promenad istället... Det som är så konstigt är att jag egentligen inte gillar och nästan aldrig äter kakor och godis (förutom till kaffet ibland, men det är ju mest bara för att). Vet inte vart detta sug kommer från? Måste nog göra mig en kopp rabarber och grädd-te och hoppas på att det håller mig från att smyga upp till frysen igen...

Efter jobbet idag gick jag in på Andreés för att kolla om jag kunde hitta något för presentkortet jag haft liggandes i plånboken sedan i julas. Och jag kom faktiskt därifrån med både en jacka och ett par träningsbyxor! Jackan användes till promenaden redan ikväll och byxorna invigs nog på träningen imorgon...

Försöker lägga in bilder på dagens shopping, men det funkar ju självklart inte.. jävla blogg.se
Ni får se imorgon istället...

  

 


Idag har jag..

... huvudvärk. Hoppas det går över snabbt, för det är det värsta som finns. När jag vaknar med huvudvärk så väntar oftast en väldigt lång och jobbig dag...

1 Juni

Nu är det äntligen sommar! Så grymt härligt väder det har varit hela helgen. Har inte haft tid att blogga någonting så en kort sammanfattning kommer här...
I fredags kväll kom Patrik hem från Kiruna och efter lite mys och chips i soffan gick vi och la oss ganska tidigt. Vaknade av att solen lyste genom fönstret på lördagsmorgonen och vi började dagen med en lång frukost. Sedan var det dags för köpmannamarknaden så vi tog med oss Tila och knatade ner på byn. Men det var inte så mycket att skryta om där nere måste jag säga. Vi gick ett varv och sedan hem igen... Vi solade, klippte gräs och drack en öl hemma på gården och på kvällen kom Jessica förbi på middag. Trevligt! Jag var ett tag väldigt sugen på att följa med tjejerna ut på galej, men blev så jäkla trött efter middagen så det blev en slö kväll framför TVn istället. 
På söndagen var det ju också strålande väder så vi tog en långpromenad direkt på morgonen och sedan bar det iväg till Tännviken en sväng. Skulle gratta Patriks mamma på morsdag och passa på att bada lite tänkte vi. Men i Tännviken blåste det riktigt kallt så det blev inget bad och vi åkte ganska snart hem igen.

På kvällen åkte vi ut med bilen och kollade lite och gick en sväng i skogen. Och tro på fasiken att även där hittade vi björnspår! Är dom överallt nu?!
Tyvärr hade jag inte med mig kameran när jag var ute denna gång heller, men vi gick till en liten vik där det jättefint. Solen sken och det var nästan vindstilla.

Nu ska jag äta ett par mackor, dricka kaffe och göra lite mail.

Ha en trevlig dag alla!


RSS 2.0