Happy New Year!

Nu är det endast några timmar kvar av år 2009, och det firas i hemmet med en förkylning som inte vill ge med sig. Det hindrar mig dock inte från att dricka lite vin och champagne efter världens godaste middag bestående av helstekt fläskfilé med kantareller och rödsvinsås.



2010 ska bli det bästa året någonsin! Eller hur?


Nottage Hill

God kväll,

Är hemma efter en lång dag på stan och en hel del fynd ligger nu i garderoben. Bra REA i år måste jag säga, både basplagg och festfint inhandlades. Jag hittade även ett set med finare bestick på Cervera så nu kan vi bjuda på middag härhemma utan omaka knivar och gafflar...



Nu sitter jag i soffan och sippar på ett glas vin innan läggdags och Det Femte Elementet går på TVn.

Sköt om er och God Natt!


Mellandag

Hej på er alla, och tack för att ni fortfarande läser fast jag har varit så dålig på att uppdatera!

Idag är det -20 grader här och jag som har legat förkyld i ett par dagar nu trotsade kylen och gick en promenad med P och Tilis. Underbart att få komma ut och få lite luft och helt galet vackert ute är det!





 

Nu ska jag och mina raggsockar bädda ner oss i soffan, dricka en kopp kaffe ur min nya julklappsmugg (se bild ovan, gissa vilken som är min..) och äta supergoda toscamuffins med hjortronsylt. Allt för att bli fri förkylningen så jag orkar med shoppingen imorgon, för då bär det iväg till staaan! wihoo. En nyårsoutfit står på listan tillsammans med lite smink och annat.

Hoppas ni får en bra dag/kväll och att ni har haft en GOD JUL framförallt!


Kylig dag

Godmorgon på er,

Kylan är här! Minus 12 grader idag. Äntligen! Även om det är jobbigt att behöva hålla på med ved och tända upp på morgonen innan man åker till jobbet så är det ju ändå December nu och i December så ska det vara kallt!

Ha en bra dag!

Lång dag

Hej på er,

Det har varit en väldigt lång dag idag, och jag hade helst velat gå och lägga mig nu, men klockan är bara 19 och det är kanske lite väl tidigt? Jag har tänt lite ljus här hemma och tänker bara ligga i soffan och ta det lugnt ikväll. Känner mig lite hängig och jag hoppas det bara beror på att det varit en stressig dag...



Lite pepparkakor och ett glas mjölk kanske piggar upp?

Trevlig kväll!


Kajsas Kafékakor

Hej på er!

Sitter på jobbet och tar ett par minuters rast. Jessica lyckades kränga en låda med supergoda chokladkakor till mig tidigare och dum som jag var så öppnade jag lådan och kunde självklart inte sluta äta. Detta slutade med en väldig värk i magen. Känns mig sjukt illamående just nu.. men gott var det och ikväll ska onyttigheterna förbrännas! Afro Power Dance och 30 minuter Core hade jag tänkt hinna med. Blir väl även en promenad med vovven förstås. 

Idag har det varit underbart väder ute! Minusgrader, solsken och vitt på marken.  Hoppas det blir likadant till helgen så man kan få ta vara på solstrålarna som ges, men jag tvivlar.

Trevlig eftermiddag och kväll!



RSS 2.0