Fullt upp varje dag!

Förlåt för väldigt lite bloggande just nu, men jag har verkligen inte haft tid. Eller jag har rättare sagt inte tagit mig tid för det. Har fullt upp med att ha semester och umgås med familjen som jag så sällan träffar...

Idag har det iallafall varit toppenbra väder. Sol och nästintill vindstilla. Jag började dagen med en långpromenad med Tila och lillebrorsans hund Lexi. Så skönt det var efter flera lata dagar inomhus. Vädret har inte varit det bästa de senaste dagarna här i Skellefteå, men det har varit mysigt att vara inne och kolla på filmer och ätit god mat... Idag har jag dock varit ute hela dagen och nu ska jag ta en snabb dusch innan vi ska iväg till pappa på grillmiddag. Senare ikväll står hundträning på schemat.

Hoppas ni har det bra allihopa, vare sig ni jobbar eller har semester!

Hejdå!

Godmorgon!

Vi har precis vaknat här hemma. Förstår inte varför jag sover så länge nu för tiden. Förut var jag alltid uppe vid 7-8 tiden på morgonen lediga dagar. Kanske beror det på den jäkla förkylningen vi dragit på oss. Typiskt att man ska vara dålig när man har semester, men det är väl kroppen slappnar av och man blir mottaglig antar jag...

Igår kväll var vi ut och tränade lite aportering med Tila och inne i skogen sprang vi på en gammal gård med lada, stall och hus. Helt obebott, olåst och när vi kikade in i huset så fanns alla gamla grejer kvar. Allt porslin och köksgrejer fanns kvar och det fanns inristat namn och årtal i väggarna, 1904 bland annat. Jag tycker det är väldigt spännande med gamla hus och gårdar. Att tänka på vilket liv dem som bodde där levde och hur det såg ut på gården då med kor och hästar... 
Det fanns ingen väg till det här huset och det såg som sagt inte ut som att någon har varit där på väldigt väldigt länge.
Konstigt faktiskt. I vanliga fall så brukar ju övergivna gamla hus bli helt sönderslagna och förstörda av ungdomar och andra som inte har något vett. Kanske väldigt få som vet om att det står där?


När vi kom hem tände vi lite ljus och kollade på filmen Boy A. Väldigt bra var den! Gillar filmer som berör och får en att tänka och sätta sig in i andras situationer... Till och med Patrik gillade filmen, och han brukar aldrig gilla känslosamma och dramatiska filmer.

Nu ska jag klä på mig och gå ut på en lugnare promenad. Sedan blir det packning och gräsklippning för imorgon åker vi till Skellefteå!

Ha en bra dag!

Hejdå!

Regn hela veckan..

Har precis kollat vädret för den kommande veckan och det ser inte så lovande ut, tyvärr. Kanske lite sol på onsdag så då tänker jag avboka allt annat och planera in en bad- och soldag...

Nu ska jag byta om till träningskläder och åka på Pigget för lite styrketräning. Skönt, då det var över en vecka sedan jag var där! Skulle egentligen varit ute och tränat lite med Tila ikväll, men jag tror jag väntar tills det slutat regnat iallafall...

Ha en trevlig kväll allihopa!

 

Igår kväll...


Igår hade vi en superskön dag hemma i solen och på kvällen delade jag och Patrik på en flaska vin och njöt av lugnet. Även om det är kul med storstadspuls och att se en massa människor så är det ändå skönast att vara hemma på bygda...

Home again...

Nu är jag hemma efter några jättemysiga dagar i Göteborg. Vi har shoppat, ätit massa god mat, druckit goda drinkar, varit på Liseberg (och gjort en massa massa mer såklart). Göteborg är en jättefin stad och jag blev väldigt förvånad över hur trevliga alla människor är. Nästan lite för trevliga, faktiskt...
Vi bodde på Gothia Towers, på 16:e våningen, precis bredvid Liseberg och vi hade gångavstånd till allt. Vi tog inte spårvagnen en enda gång (konstigt nog då dem fanns överallt) eftersom jag gillar att promenera och det fanns massa fint att titta på... 




Jag på Hardrock Café


Min fina nya DKNY-väska

1:a semesterdagen...

Dunder är över för det här året och jag hade jättekul i lördags. Tack alla som var med! Gårdagen spenderades i soffan med film och pizza och jag gjorde inget vettigt på hela dagen... (en typisk bakisdag alltså).

Imorse tog vi en lång sovmorgon här hemma, och det behövdes verkligen! Sedan åt vi frukost innan vi gick ut på en långpromenad på 1,5 timme. Skönt som bara den! Jag har även hunnit med ett hårt träningspass på Pigget idag, för att kompensera helgens onyttigheter :) Till middag gjorde jag en supergod och enkel pasta pch broccoligratäng... Nyttig och bra dag alltså!


Jag i lördags..

Nu ska jag ta och packa lite inför Göteborgsresan imorgon och flytta över lite pengar så jag har lite mer att shoppa för!

Vi hörs! 


  


Det närmar sig..

... semester och nästa vecka åker vi till Göteborg! Biljetterna är bokade och vi blir där i två dagar. Jäkligt kul ska det bli då jag aldrig varit där! Jag säger bara - shopping, ännu mer shopping och Lisseberg! :)

Någon som har fler tips på vad man kan hitta på? restauranger? Uteserveringar? o.s.v.


Men först laddar vi för Dunder och allt vad det innebär (och hoppas att vädergudarna har fel)...

Hej svejs!

Godmorgon..

.. En ny dag - nya möjligheter. Men för mig kommer nog dagen se ut som vanligt med jobb, träning och promenad med vovven... Kan det inte hända något roligt snart? Eller ja, snart är det ju dunder och semester men jag känner att jag behöver lite nya utmaningar och förändringar i vardagen. Tips någon?

Nu ska jag hämta lite kaffe och sedan börjar allvaret. Hej så länge!


Tisdag...

Regn regn regn..

Dunder närmar sig med stormsteg och vädret ser inte ut att bli det bästa. Tråk.


Ikväll blir det löpning och hundträning för hela slanten.

Hörs senare!

Säsongspremiär

Ikväll har jag gått långpromenad på 1,5 timme, tvättmaskinen är igång, jag har tänt upp för att få lite värme i kåken och nu tänker jag slänga mig ner i soffan och kolla på säsongspremiären av Lipstick Jungle och äta melon och vindruvor. Gott!




Måndag morgon...

Imorse vaknade jag ned huvudvärk. Så fruktansvärt jobbigt. Jag vet inte om jag inbillar mig eller om värken kommer oftare nu än förut. Suck. Jaja, men det är bara att ta en värktablett och en kopp kaffe och hugga in på dagens arbete.

Bara en vecka kvar tills semester!

Min helg..

Hej Hej! Nu har jag precis kommit hem från gymmet och sitter utslagen i soffan, och det känns faktiskt riktigt skönt! Det var benen och ryggen som tränades idag.. stora muskler alltså så det är inte så konstigt att man är helt slut just nu!
Patrik åkte till Kiruna i morse så jag har haft hela dagen för mig själv. Jag har städat lite, pysslat, rensat ogräs och tränat. En promenad hann vi med tillsammans i morse innan Patrik åkte...

I fredags var vi i Tännviken och det var riktigt trevligt. Patriks storebror och hans nya tjej var också med. Vi drack vin och åt god mat hela kvällen. Det badades i sjön och jag tror vi allihopa var ganska runda under fötterna när vi gick och lade oss :) När vi vaknade på morgonen åkte vi ganska snart hem och det blev solning och slappning hela dagen. 
På kvällen hyrde vi Benjamin Button (eller vad den nu heter) med Brad Pitt och den var riktigt riktigt bra! Rekommenderas verkligen, för er som inte sett den!


Nattdopp i Tännviken..



Nu ska jag ta en dusch och kolla om det inte börjar någon film klockan 21.00 att slötitta lite på...

Ha en bra kväll!

Snart är helgen här!

Fredag morgon och det är moln på himlen. Faktiskt ganska skönt med en dags uppehåll från solen. Imorgon har SMHI lovat att den ska vara tillbaka. Hoppas!

Träningen igår gick skitbra och jag var helt slut när jag kom hem. Får se om den ger lika mycket träningsvärk denna gång. Förra veckan kunde jag knappt gå, men än så länge känns det bra... När jag kom hem fixade jag lite vattenmelon, vindruvor och te tills Patrik kom hem och det blev en väldigt tidig kväll. Jag har varit så himla trött de senaste dagarna och jag vet inte vad det beror på...?

Nu ska jag hugga in på lite jobb och ikväll bär det iväg till svärmor i Tännviken på middag. Vi stannar nog över natten då hon skulle bjuda på rödvin till maten. Blir nog trevligt!


Ha en bra dag!

Hejdå!

Vädret håller i sig!

Nu är det torsdag och solen skiner och det är varmt idag med. Värmen är härlig på dagen, men fy vad jobbig på natten. Svårt att sova och luften står still så det går inte ens att få korsdrag genom att öppna alla dörrar.

Idag slutar jag  tidigt och då ska jag hem och sätta mig i solen en stund. Sedan blir det Pump och det är tjejen från stan som ska hålla i passet ikväll med! Och jag är laddad som tusan efter förra veckans pass som gick så bra!

Ikväll kommer även Patrik hem så jag tänkte åka och köpa något gott till oss efter jobbet idag. Kanske frukt och glass? Känns som det enda man är sugen på varma dagar är kalla fräscha frukter, iallafall är det så för mig. Usch för varm mat.

Ha en trevlig dag och bada och sola lite för mig med, ni som är lediga!

RSS 2.0