Tråkigt inlägg

Idag skiner solen och det är runt nollan ute. Skönt med andra ord, men typiskt att det ska snöa när man är ledig och vara sol när man jobbar. Man får väl hoppas på att vädret håller i sig till helgen.

Ikväll blir det spinning, promenad och städning. Ska eventuellt försöka hinna ut på byn och handla lite efter jobbet också, men det känns som att det kan bli lite väl stressigt då. Spinningen börjar 17.50 och jag ska hinna äta innan det. Hm.

Nu måste jag gå och hämta en kopp kaffe så att jag piggnar till och sedan har jag veckans längsta dag framför mig (=tisdag).

Ha en bra dag!


En väldigt kort helg...

Nu är helgen snart slut och Patrik har åkt iväg på jobb igen. Idag har jag inte gjort mycket alls.. mest tagit det lugnt och softat. Har dock hunnit med två promenader under dan.
Igår kväll hade jag och Patrik myskväll hemma. Vi åt god thaimat, drack vin och kollade på Robinson och Patrik 1,5 som faktiskt var riktigt rolig! Jag hade ju tänkt att jag skulle släcka ner här hemma (Earth hour) men det glömdes helt bort efter ett par glas vin :)

Nu ska jag gå ut och rasta Tila en sista gång för idag och sen blir det TV resten av kvällen...

Hejdå och Godnatt!

God morgon!

Nu har jag varit vaken i snart en och en halv timme. Jag har hämtat in ved, tänt upp och nu sitter jag i soffan med en kopp kaffe och kollar på Lotta på Bråkmakargatan (går det inget bättre en lördagmorgon?). Uppe i sängen ligger P och sover.
 


Oh no, ser precis att det börjat snöa också.. typiskt. Kan inte våren bara komma snart!

Nu sa jag fixa lite frukost och sedan blir det långprommis...

Ha en trevlig lördag!

Myskväll för mig själv...

Hej!

Nu halvligger jag i soffan efter en låång arbetsdag... Fredagar är helt klart den bästa dagen på hela veckan, för då har man en hel ledig helg framför sig! Underbart!
Inatt kommer P hem också så imorgon blir det en mysig frukost med gröt och smothies.. Längtar! Men nu har jag dukat fram lite ost och kex och snart börjar finalen av Let´s Dance!


Tila i viloläge..

Dagens middag, räksallad, inte så lyxigt kanske men jag orkade inget annat idag.

Hej så länge!


Ett litet tips...

Det bästa för torrt hår.

Tvätta håret på kvällen, massera in hårinpackning, linda in håret i en plastpåse och låt verka över natten (lägg eventuellt en handduk på kudden).



Detta är precis vad jag ska göra nu och jag använder Lóreal Absolut repair.

Träning och tvätt...

Nu är jag tillbaka från workshop och lunch och försöker komma igång med det vanliga arbetet. Men dagen blir så konstig när man inte börjar den som vanligt. Man får inte in något flyt i det man gör, sedan så har vi så väldigt lite jobb att göra nu också... Workshopen var iallafall väldigt intressant och man fick ur sig en hel del ideér och tankar. Hoppas bara att det leder till förbättring i framtiden. Att det inte bara pratas, som så många gånger förut.

Ikväll står en timmes pump på schemat. Ska bli riktigt skönt faktiskt, var länge sen nu. Och efter det har jag en hög med tvätt som väntar. Ska väl även försöka hinna med en kort prommis med Tila, som vanligt.

Nu, tillbaks till arbetet...

Ha en fortsatt trevlig torsdag!


God morgon torsdag!

Nu är det torsdag igen och snart ska gå på workshop (?) på jobbet. Ska tydligen ta hela förmiddan och vi ska prata och kunder och trivsel, tror jag... Blir nog intressant. Har även hört rykten om att det serveras fika! :)

Nu ska jag springa och hämta en kopp kaffe.

Skriver mer sen.. Hejdå!

Apelsinen - en besvikelse

Idag har jag hela dagen varit sjukt sugen på apelsiner, så när frukten äntligen kom nu på eftermiddagen så rusade jag dit och tog den som såg störst och godast ut. Men till min stora besvikelse så bestod den i stort sett bara av skal! Vilket lurendrejeri!  

Produktiv helg!

Hej!

Ny vecka nu igen, tiden går alldeles för fort. I helgen har jag gjort väldigt mycket, bra saker, om jag får säga det själv. Jag har spikat ihop och monterat garderoben till hallen (bildbevis nedan), målat, satt upp tavlor, ljusstakar, en lampa, gjort morotskaka och tacopaj. Plus att jag hunnit med promenader, städning, tvättning och annat...
 

Spikar för fullt..

Klart!

Nu ligger jag i sängen och bloggar och längtar efter Patrik, som i och för sig precis har åkt, men eftersom han blir borta ända tills på lördag så känns det redan jobbigt... Men, man får väl se det positiva i det hela - jag får ju hela sängen för mig själv, och jag kan ägna mig åt tjej-grejer hela veckan! :)

Nä nu ska jag ta och stänga ner här och försöka somna. Imorgon väntar jobb och efter det frissan. Äntligen! Mitt hår behöver verkligen toppas igenom nu! Efter det ska jag försöka hinna med en långpromenad och sedan är jag öppen för förslag. Någon? 

God natt på er!

Det närmar sig...

Arbetsdagens slut närmar sig. Endast 2 timmar och 30 minuter kvar. Kan dock bli långa minuter eftersom allt jobb i stort sätt tagit slut. Hm.

Mitt humör har vänt och är nu på topp och huvudvärken har gått över! yihoo. Dagens middagsproblem är löst (köper pizza) och ikväll ska det skruvas garderob och kollas på Let´s Dance. Läste på Aftonbladet att spelbolagen tror att Laila åker ut, men jag är inte så säker på det jag...

Ute är det 8 plusgrader, mulet, blött och det rinner från taken (låter som den spöregnar). Inte det bästa vädret, men snön försvinner iallafall.

Hejdå, och ha en trevlig dag!



Godmorgon fredag!

Nu sitter jag på jobbet, började lite tidigare idag, tänkte att jag skulle ta mig hem lite tidigare också så jag får vara hemma med sambon lite extra. Kan behövas eftersom han är borta så mycket, och har andra planer än jag för helgen...

Idag vaknade jag med en sprängande huvudvärk, som jag hoppas snart går över. Känns som att den här dagen kan bli väldigt lång annars...
Jag planterade förresten om blommorna igår. Blev väldigt bra om jag får säga det själv! :) Synd bara att de skitiga fönstren som gömt sig bakom de stora blommorna syns nu när de nya är en fjärdedel så stora (om inte ännu mindre). Får ta och göra nånting åt det i helgen.

Ikväll blir det förhoppningsvis någon god mat hemma. Om jag bara kunde komma på vad. Kanske har man sån tur att maten är klar och står på bordet när man kommer hem... Det skulle va lycka!

Nu ska jag ta och hämta en kopp kaffe så jag vaknar till. Sedan blir det lite statistik och jobb.


Ungefär såhär glad känner jag mig nu...


 


Godmorgon..

Idag är det torsdag, tidig morgon, och solen skiner redan utanför fönstret. Det är så typiskt att det ska vara strålande väder när man jobbar. Har hört det ska bli sämre till helgen, såklart...

Igår kväll blev (som vanligt) en softarkväll i soffan, efter en långpromenad i blåsten. Jag hade även tänkt plantera om lite blommor hemma. Mina fönsterblommor i köket har blivit alldeles för stora att ha där, så jag tänkte ställa dem i större krukor på golvet istället. Jag köpte med mig nya mindre blommor att ställa i fönstret, jord, men glömde såklart innerkrukorna. Typiskt mig. Men men, får fixa dem ikväll istället.
Ikväll kommer även Patrik hem. Skönt. Börjar kännas jobbigt nu att han är borta så mycket. Hoppas det vänder och blir bättre snart....

Nu ska jag göra ett ryck, återkommer säkert under dagen.

Hejdå!

Spinning och TV

Har ganska precis kommit hem från ett helt sjukt jobbigt spinningpass. Hade tänkt gå en långprommis när jag kom hem, men jag kände mig skakis i både ben och armar (?) av någon anledning... Så det blev soffläge istället. Innan soffan har jag dock startat en maskin med tvätt, klippt klorna på Tilis och dammsugit nedervåningen. Jag har helt enkelt väldigt svårt att bara göra ingenting på kvällarna, jag hittar alltid på nånting som "måste" göras just ikväll, hur trött jag än är..  


Min lilla vovve fyller förövrigt 2 år idag. Stora tjejen har hon blivit nu. Sjukt vad tiden går fort...

 
Nu börjar snart Den rätte för Rosing. Jag hade lovat mig själv att inte börja kolla på det, men nu är jag fast. Sedan är det Desperate housewives, som om jag inte minns helt fel slutade väldigt spännande sist..

Nu ska jag tända lite ljus, koka te och krypa ner under filten...

Hejdå!

Ny vecka - nya tag

Hej!

Så, nu sitter man på jobbet igen och längtar ut i solen. Det är såå härligt att det börjar bli varmare ute och det närmar sig vår. Hade till och med tänkt ta på vårjackan i morse men ångrade mig i sista stund. Tror den får vänta någon vecka till.

Denna vecka kommer att tillägnas träning och åter träning. Har blivit alldeles för mycket av det goda den senaste tiden.

Patrik åkte iväg på jobb klockan fyra i morse och kommer hem sent torsdag kväll. Tråkigt att vara själv, men det är väl bra att vara ifrån varann lite också så man får längta.

Imorgon kommer garderoben från Ikea så till helgen ska den monteras och det ska fixas en massa hemma! Lister ska komma på plats och det ska målas och skruvas. Kul tycker jag, mindre kul tycker min sambo ;)

Nu ska jag göra ett ryck med mailen.

Ha en trevlig måndag!

Bästa bakismedicinen










Helgen som varit

En liten sammanfattning av helgen som varit:

I fredags blev en lugn hemmakväll precis som jag hade tänkt. Mys i soffan med massa gott och en öl. Försökte kolla på en film efter Let´s Dance, men somnade...

I lördags vaknade jag pigg och glad och vi började dagen med en långprommenad. Jag testade en ny maträtt till middag. Det blev Grekisk kyckling med pasta, fetaost och oliver. Hur gott som helst! Glömde tyvärr ta en bild, men jag kommer helt säkert göra den maten igen...
Vi kollade (självklart) på Melodifestivalen på kvällen och jag har fortfarande inte hämtat mig från chocken över hur bra det gick för Ugglas (!). Jag trodde verkligen jag skulle dö när hon fick så höga poäng! Men, som tur är så fick ju Malena (hette hon va?) högre poäng till slut. Puh.

När melodifestivalen var slut och jag och Patrik fått i oss lite vin så togs beslutet att åka ner på byn och Grand (trodde vi), men där var endast 4 personer inlösta så vi vände i dörren och hamnade på Corner istället. Där började folket att strömma in allt eftersom och kvällen blev faktiskt riktigt rolig!

Idag, söndag, vaknade vi vid 9.00 och var sådär lagom bakis och trötta. Vädret var dock helt underbart, varmt och soligt, så efter frukosten så packade vi lite matsäck, med mackor, korv och varmchoklad, och åkte ut till grillplatsen..
Allt fix hemma (som egentligen var planerat) fick helt enkelt vänta.

Nu sitter jag här medans middagen blir klar och ikväll väntar en massa bra på TVn och ostbågar, grönsaker och dipp. Helt perfekt sätt att avsluta helgen!

Hej så länge!

Härliga torsdag!

Idag är en bra dag. Varmt och skönt ute, sol och plusgrader, Patrik har kommit hem från Kiruna och god lunch på Nordica. Finns även kvar lite fika från igår så det blir nog lite sånt när man kommer hem från jobbet ikväll. Kan inte bli bättre!

Imorgon är det redan fredag och det innebär myskväll med god middag och massa gott i soffan. Hoppas att vädret håller i sig i helgen så man kan vara ute. Fast sån tur lär man ju inte ha. Jag hörde nånstans att det ska regna till och med. Men det kan ju vara bra i och för sig, att snön trycks ihop lite...

Jaja, bäst man jobbar lite till nu då så dagen tar slut och man får gå hem.

Kram och trevlig fortsättning på dagen!

Go´ kväll!

Nu sitter jag mätt och belåten i soffan efter go´fika och ett par timmars tjejsnack... :) Väldigt trevligt måste jag säga. Tråkigt att man inte tar sig tid att träffas oftare bara.

Nu går Semestersvenskar på 4:an och det är sjukt vad man längtar tillbaka till värmen...





Nu ska jag ta och ringa till min käre sambo innan Greys börjar...

Hej så länge!

 

Detta jävla snöande

Kan det inte bara sluta snöa! Fy fasiken vad jag är less på detta väder nu! Jag vill ha vår, varmt och sol... NU tack!

Igår hade jag en lugn hemmakväll, efter en timmas rask prommenad, framför Tvn. Blev ingen träning eftersom de andra tjejerna backade ur och hade annat för sig. Jag kände helt enkelt inte för att gå själv och träna.

Ikväll kommer Therese förbi på fika. Blir mysigt att träffa henne och magen, som troligtvis blivit 10 gånger större än sist jag såg henne.

Nu ska jag hämta en kopp kaffe och börja arbeta! Förlåt för ännu ett tråkigt inlägg ;)

Ha en trevlig dag!

Träning och TV

Har precis kommit hem från ett fullt boxingpass även denna vecka. Hur kul som helst och jobbigt som attan var det. Var länge sen jag tog ut mig så på mitt eget pass faktiskt...
Nu sitter jag i soffan, kollar på Spårlöst och väntar på att Patrik ska ringa. Han är i Luleå just nu på middag, och på väg till Kiruna där han ska va i veckan.

Nya grannar har vi fått nu också, var precis ut och hämtade Tila som sprungit dit för att hälsa. Det blir trevligt med lite ljus och liv här uppe när det stått tomt så länge.

Nu är det reklam så jag ska hoppa in i duschen en snabbis.

Hej så länge och godnatt!

Helgen snart slut..

Söndag eftermiddag och jag sitter och jäser efter en god middag med tonfisksallad och vitlöksbröd. Ikväll har jag visst lovat göra en ananaspaj, så det får bli en sån framför tvn och One three hill och Gossip girl. Gott!

Helgen har varit väldigt lugn och jag har hunnit med en hel del pyssel hemma. Har bl.a målat en spegel vit (tidigare trä) och lackat en byrå. Hade för en kort stund tänkt att gå ut på Grand igår, men efter ett vinglas i soffan så kändes det mycket skönare att vara hemma och kolla på en film istället...

Idag har vi varit ute på en härlig skogspromenad, jag, Patrik och Tila. Vädret kunde dock ha varit lite bättre, det snöade och blåste en hel del...






Fredag fredag fredag

Herregud vad denna vecka har gått fort. Redan fredag igen och ikväll blir det hemmamys med mina favoriter, med god mat, ostbågar (var så grymt sugen på det igår), och Let´s dance. 
Idag ska Patrik till åka och låna hem lite tapetprover också så att vi kan kolla och försöka bestämma vilka färger vi ska ha i vardagsrummet och alla rum på övervåningen. Känns skönt att det inte är så länge tills det påbörjas.
 
Här om dagen klickade jag hem lite grejer från Ikea också, bl.a en garderob som vi ska ha i hallen. Det blir nog bra med tanke på att vi har en så liten hall och man gärna vill ha någonstans att hänga in kläder som sällan används. Blir så trångt att ha allt hängandes på hatthyllan. Garderoben är iallafall svart och vit, och jag tror den kommer att passa bra till de grå väggarna och ekgolvet. 

Nu ska jag jobba lite, men först hämta en kopp kaffe.

Kram på er

   


Mitt i veckan

Hej på er!

Halva arbetsveckan har snart gått och snart är det helg igen (inte riktigt, men man kan ju alltid försöka vara positiv... :)
Igår blev det både spinning och core på pigget. Jävligt skönt efter nästan fyra veckors uppehåll.  

Ikväll kommer mina älsklingar hem igen. Åh vad jag längtar. Inte minst efter Tila som jag inte sett på tre veckor!

Ha en bra onsdag allesammans! (i snitt 5 st unika besökare per dag, wihoo)

Väggord

När huset är renoverat och jag har nya fina väggar hemma så ska jag fylla dem med väggord...



... så galet fint tycker jag.

Måndag igen...

Tillbaka på jobbet och sliter och känner mig väldigt trött. Troligtvis för att man är lite jetlagd (?) fortfarande.
Imorse åkte Patrik iväg till Luleå så jag blir ensam hemma i några dagar. Mer ensam än vanligt till och med eftersom min Tila är kvar i Skellefteå. Patrik åker förbi där och hämtar upp henne på vägen hem senare i veckan...

Ikväll blir det Boxing och det är fullt pass den här veckan. Skoj. Ska försöka mig på mycket träning nu under dessa dagar jag är själv. Annars är det så mycket annat som ska fixas.

Annars så längtar jag grymt mycket tillbaka till värmen, eller efter den svenska sommaren. Just nu är snö och vinter det sista jag vill ha (men det verkar bara komma mer och mer).

Nu ska här jobbas!

Kram på er.

RSS 2.0