Gokväll fredag!

Hej hej,

Nu har jag slagit mig ner i soffan efter en lång dag som har bestått av en massa jobb, lunch på Nordica och lite shopping. Nu har vi precis ätit en god middag här hemma och jag ska snart fylla hela huset med tända ljus. Ikväll blir det IDOL, film och mys. Jag måste ladda inför morgondagen då jag har planerat att plugga matte hela dagen. Kanske inte det roligaste man kan göra en lördag, men är man dum som jag och skjuter på det så har man inget val...
Men nu tänker jag ha en skön kväll i soffan och imorgon tänker jag ta en lång sovmorgon då det känns som att sömnkontot ligger på minus.


Pasta Carbonara blev dagens middag. Gott som fasen var det!



Jag tror minsann jag ska överraska min sambo med en god efterrätt senare. Jag köpte färsk ananas idag tänkte göra "Ananas i karamellsås med rostad kokos". Hittade recept och bilden ovan på recept.nu



Hoppas ni har en bra kväll allihopa!


Min räddning

Hej på er,

Idag är jag trött, så trött. Jag sov väldigt dåligt inatt och vaknade av klockan 5.30 imorse. Detta kommer bli en väldigt lång dag. Kaffe är min räddning.

Hej så länge!

Höstlov

Godmorgon,

Det är onsdag och jag var uppe halv 6 imorse. Jag brukar börja klockan 7 på onsdagar eftersom jag har mattelektion och då måste åka iväg från jobbet någon timme mitt på dagen. Men, det är ju LOV den här veckan! Detta kom jag på när jag redan stod i duschen... Typiskt. Så jag åkte iväg till 7 ändå och hoppas nu på att jag får ha denna timme innestående.

Igår var det ju som jag skrev dags för Afro Power Dance, och herregud vilket roligt pass! Jag kommer absolut att gå flera gånger. Svetten rann och benen skakade i takt till den afrikanska musiken. Testa att gå ni också!

Nu ska jag hämta en kopp kaffe och sedan blir det jobb hela dagen. Ikväll blir det fika och mys!

Ha en bra dag!


Afro Power Dance

Godmorgon på er,

Det är tisdag och tiden går så fort att man knappt hinner med. Snart är det November och julen närmar sig med stormsteg. Jag längtar faktiskt efter julen iår, och det brukar jag inte göra. Julkänslan brukar infinna sig på först på julafton, om ens då... Men i år börjar den redan komma och jag lusläser inredningstidningar om julen och har redan planerat julbaket! Men, det är ju fortfarande Oktober och det är grått och trist ute, så julen får trots min längtan vänta lite...

Ikväll ska jag försöka hinna med massor. Jag ska räkna matte, städa och gå på ett helt nytt träningspass på Pigg & Frisk. Det ska bli skitkul, men vi får väl se hur det går då det innefattar en hel del rörelser som man aldrig gjort förut. Afro Power Dance! Hela kroppen ska skaka...



Hoppas ni får en bra dag!


Rock!

Hej hej på er,

Det är redan fredag igen. Vi har precis ätit god middag här hemma med hemmagjorda hamburgare och saltgurka. Nu står chips och öl på bordet och IDOL på Tvn. Rock-tema ikväll... Gillar´t!

   

Hoppas ni har en trevlig kväll allihopa, nu ska jag hoppa upp i soffan med min sambo!

Hejdå!


Vardagslyx

Godkväll,

 

Jag kände att jag behövde lite ny energi ikväll, så efter en kort promenad gick jag på Pigg och Frisk och lade mig solariumet en stund. Det är så skönt när man känner sig frusen och trött, och man känner sig lite fräschare efteråt. Jag bokade även tid för en Bodyscrub om ett par veckor, och det kan verkligen behövas. Jag tycker hela kroppen blir så torr den här årstiden så det ska bli riktigt skönt att skrubba bort allt!

Nu sitter jag hemma i soffan med en stor kopp te, tittar på Greys och äter cashewnötter.

Hoppas ni har en trevlig kväll!

Min onsdag

Godmorgon på er.

Jag har varit väldigt dålig på att blogga de senaste dagarna och det beror mest på att timmarna på dygnet inte räcker till. Det är fullt upp med jobb, träning, vänner och vanliga vardagsbestyr. Igår kväll var jag på ett skönt spinningpass (även fast jag kände mig lite hängig) och idag är jag trött och har ont i hela kroppen. Jag hoppas bara att jag inte åker på någon ny förkylning nu.

Idag blir det jobb hela dagen, mattelektion och ikväll tänker jag bara ta det lungt hemma. Te och mackor i soffan framför Greys Anatomy känns väldigt lockande...



Hoppas ni får en bra dag!


Passionsfrukt och choklad?

  

Kan det verkligen funka? Det ska iallafall ätas i kväll...

 


Fredag, fredag...

Godkväll,

Det är fredag igen. Hur kan veckorna gå så fort? Dagen har varit bra, lång men bra. Nu sitter jag i soffan och dricker lite vin och vi har precis ätit hemmagjord pizza. 

IDOL har precis börjat och det är Michael Jackson-tema ikväll. Får se hur idolerna fixar det. Av någon anledningen tror jag att det kommer gå på tok. Hoppas jag har fel...




Något välgräddad tomat- och mozzarellapizza blev dagens middag... Gott var det!

Hoppas ni har en bra kväll allihopa!


Äntligen

Hej hej,

Bara några minuter kvar av en sjukt jobbig arbetsdag. Hela vårt telefonisystem har bytts ut och det ringer i öronen efter den nya ringsignalen vi fått (låter som en dörrklocka). Jag är helt slut i huvet och jag hoppas på en lugn och skön kväll hemma, men först ska jag iväg och handla lite inför helgen. Känns som att det är lika bra att få det gjort idag så man slipper stressen imorgon. Får se om det blir en promenad ikväll också, men mest troligt. Jag känner att jag behöver ut och få lite luft.

Vi hörs mer imorgon...

Ha en trevlig kväll alla!



Spinning

Okej. Nu är det snart fika och drygt en timme kvar av arbetsdagen, och jag har precis bokat en cykel på kvällens spinningpass. Skönt ska det bli! Och efter spinningen hoppas jag på att mina ben inte är helt slutkörda så jag kan gå ut på en promenad med Tila som har legat hemma själv hela dagen.

Måste väl även försöka mig på att räkna lite matte ikväll... Det går framåt med räknandet och det är faktiskt riktigt roligt att lära sig någonting. Länge sen sist nu. På jobbet utvecklas man ju nämligen inte överdrivet mycket nu för tiden...

Vi hörs!

Nya jackan

Godmorgon...

Det börjar vara riktigt kallt på morgonen nu, -6 grader imorse. Att vintern närmar sig innebär att man måste börja ställa klockan på en halvtimme tidigare än vanligt för att hinna tända upp och få lite värme i kåkan innan jobbet. Jag börjar redan bli less på detta, och det är ändå bara början. En lång lång vinter väntar.

Igår var det Boxing och nästan fullt pass! Det hade tydligen varit fullt på nästan alla pass igår, och det är superkul! Men konstigt att det ska behöva ligga snö på backen innan folk börjar träna efter sommaren...

 Imorse åkte nya vinterjackan från Didriksons på. Varm och skön!

 


Snart är vintern här på riktigt


Idag känns det verkligen att vintern snart är här. Det blåser superkallt även om termometern visar plusgrader. Alla löv ligger på backen och det är grått och trist. Nu ska jag snart iväg och hyra "Män som hatar kvinnor" (som jag troligtvis är sist i världen med att se), och sedan blir det hemmagjord thaimat till middag.



Hoppas ni har en bra dag!

Min lördag...

Vi vaknade till superfint väder och efter frukost bestämde vi oss för att gå ut på en långpromenad. Jag fixade lite fika och sedan gav vi oss iväg. Vi gick via kraftlinan ner till rotnäset där vi stannade och drack lite kaffe och åt muffins, och gick sedan tillbaka igen. Allt som allt var vi ute i ca 3 timmar...

 







När vi kom hem på eftermiddagen fixade vi lite på gården inför vintern och kvällen var väldigt lugn och bestod av god mat, lite vin och Körslaget på Tv4.


Ett litet tips...



Om ni letar efter en vardagsparfym så är denna helt perfekt!
Man luktar verkligen nyduschad hela dagen!


Härliga fredag!

Hej hej allihopa!

Fredag igen och jag är på strålande humör! Solen skiner, Patrik är hemma, ett par dagars ledighet utan något alls planerat framför mig, och aningens träningsvärk från pumpen igår. Skönt! Är det bara jag som tycker att träningsvärk är skönt? Jag tycker det ska kännas när man tagit i lite extra!

Häromdagen hittade jag några lampor på Elektra som jag ska iväg och inhandla efter jobbet idag. Det blir nytt i båda kök, vardagsrum och sovrum. Bilder på resultatet kommer senare men 2 eller 3 lampor liknande de på bilden nedan kommer att sitta ovanför köksbordet.  


Ikväll ska det lagas en supergod kyckling- och pastagratäng till middag och IDOL får absolut inte missas!

Hoppas ni får en fin dag!


Jahaja...

Godmorgon!

Det har snöat inatt, ca 2 dm blötsnö för att vara exakt. Och det var knappt jag tog mig upp med bilen från gården i morse. Vilken tur jag bytte till vinterdäck i måndags. På dagens planering står; jobb, skola, massage, promenad och fika.

Hoppas ni får en bra dag!




Grannfejd

Hörde att Grannfejden spelas in i här Strömsund i dagarna. Och nyfiken som jag är så vill jag veta hur, var, vilka och varför? Första programmet sänds i slutet av oktober tror jag. Då blir det att sitta spikad framför TVn.

Tänk att sånt här kan vara så spännande...

 


Nike Training Club Event

Hej hej,

Helgen i Umeå har varit super! Och förutom träningen igår (som var så jäkla kul) så har jag hunnit med lite shopping, lek med mina fina syskonbarn och en sväng ut i Umeås nattliv. Igår när vi kom hem var jag helt slut och stupade i säng, men gud så roligt det har varit att testa på en massa nya pass som jag aldrig varit på förut! Favoriten hette FreePowerDance, ett skitroligt och jobbigt pass med inslag från yoga, afro och kampsport.  

Idag är jag hemma med världens illamående. Vet inte om det beror på gårdagens utmattning eller om det är något jag ätit? Hur som helst så hoppas jag på att må bättre imorgon så jag kan ta tag i den nya veckan och allt vad den innebär!

Ett par bilder från dagen;





Ha en skön höstdag alla!




Myspys




Potatisgratängen står i ugnen, köttet är marinerat och Patrik har precis åkt iväg för att hyra en film...
Ikväll blir det i vanlig ordning fredagsmys!

Godkväll!



2009-10-02

Okej. Det är visst oktober nu. Den 2 Oktober för att vara exakt. Jag förträngde visst detta igår, då jag hade sista september hela dagen. Undrar varför ingen av alla kunder jag pratade med påpekade detta...? Hm.

Idag är det iallafall fredag. Patrik kommer hem (yihoo, finally) och det brukar innebära lunch på Nordica! Ikväll ska det packas inför helgen, och eftersom min helg kommer att vara fullsmockad av roliga saker så hinner jag troligtvis inte blogga igen förrän på måndag. Kanske möjligtvis ett litet snabbt inlägg ikväll.





Jag hoppas alla ni som är lediga idag passar på att vara ute och njuta av hösten! För det hade iallafall jag gjort...

Nu- jobb jobb jobb!

Ha en bra dag!


Frost

Godmorgon! Jag höll nästan på att försova mig i morse, och vaknade till 2 minusgrader och att det var helt vitt ute. Inte snö dock, men frost. Även fast jag har lite ångest för att det snart är vinter så tyckte jag faktiskt att det var ganska mysigt med kylan som bet i kinderna, att vinterjackan åkte på, och att jag var tvungen att skrapa rutorna på bilen. Wierd, I know! Men det var iallafall superfint ute och jag tog ett par bilder med kameran när jag var ute och rastade Tila, men jag kan inte lägga upp dem förrän tidigast ikväll...

Ikväll blir det Pump (Mia, ska du me?), lite städning och plugg!

Ha en bra dag!


RSS 2.0