Tack för igår!

Hej hej,

Här går dagarna fort och det är knappt jag hinner med. Snart är ännu en helg slut och en ny vecka väntar. Förkylningen håller på att släppa och jag hoppas att jag kan komma igång med träningen på riktigt nu i veckan...

Nu har jag precis kommit hem från en skön och uppfriskande promenad. Det är kallt ute, men jag kände att jag behövde lite luft för att piggna till. Igår blev det utgång och kvällen började hemma hos Jessica med middag och vin och slutade på Grand.
En mycket trevlig kväll!

  
Mia, Jessica och jag

Nej nu väntar en dusch och sedan soffan och film resten av dagen... :)

Hoppas ni har en bra söndag!


Träning och förkylning

Hej hej,

Tisdag idag och jag känner mig mer och mer förkyld. Halont och snuvig och allmänt hängig. Troligtvis vare det galet roliga boxingpasset igår som utlöste detta. Ikväll hade jag tänkt gå på Afro Power Dance då det var ett tag sedan men jag tror jag måste skippa det och plugga matte istället inför provet imorgon...

Nej men en kopp te på det här och en macka med avocado så ska jag väl klara av den här dagen också!

Hej så länge!



Fredagkväll

Hej på er,

Ikväll firar vi med god mat, tårta och jag har fått de finaste rosorna av pojkvännen...



 

Hoppas ni har en bra kväll, det har jag!


Halvvägs till 50

.. Usch ja. Då var man 25 år gammal, och jag kan ärligt säga att jag skräms lite av tanken.
Nu är det dags att göra något...

Hej så länge!


Min helg

Godmorgon på er,

En ny vecka är här och idag är jag tröttare än tröttast. Vaknade 04.30 imorse då sambon åkte iväg på jobb och kunde inte somna om. Nu sitter jag på jobbet och ska jobba in lite tid.

I helgen har jag inte haft många lugna minuter. I fredags när jag kom hem började vi titta på tapeter till vardagsrummet och jag började slipa på en gammal träsoffa som jag fått av min farfar. Den målades vit och blev jättefin. Nytt tyg och nya kuddar fick den också.
I lördagskväll kom Jessica förbi på lite vin och söndags bar det iväg till Frösön för att hämta Patriks firmabil, och på tillbakavägen stannade vi på stan för lite shopping. Några tröjor, lite smink och en massa mat inhandlades.

En bra helg som gärna hade fått vara lite längre.



Gojibär

Godmorgon,

Här är det -20 grader nu igen. Att temperaturerna kan variera så mycket? Igår hade jag en vilodag från all träning och jag tror den var välbehövlig. Jag gick endast en kort promenad för att rasta Tila ordentligt innan jag la mig i soffan och stannade där resten av kvällen..

Har ni testat Gojibär? Det är faktiskt riktigt gott, smakar typ som russin, och funkar istället för godis när man är sugen på något sött mitt i veckan då man inte får synda... Gojibäret är fettsnålt, ger energi och innehåller både mineraler och vitaminer. Det gillas!



Nu ska jag hämta kaffe och fortsätta jobba!

Ha en bra dag!



Fullt pass

Hej på er,

Min dag började med stress och nu sitter jag på jobbet och längtar tillbaka till sängen. Fy vad trött jag är idag! Men det är bara att bita ihop och dricka en extra kopp kaffe... Ikväll blir det Afro Power Dance  på Pigget och jag är taggad till tusen! Så himla roligt det är att ha kommit igång med träningen på riktigt efter julen. Igår hade jag nästan fullt pass på Boxingen också. Hoppas det håller i sig!

Nä, back to work!


Söndan

Hej hej,

Helgen är snart slut och idag har det varit superhärligt väder ute! Efter en ca 1,5 timmes rask promenad så har vi precis ätit middag härhemma. Det blev en god paj gjord på lite av varje som fanns hemma, bland annat soltorkade tomater, oliver och rödlök.



Nu ska jag fixa lite efterrätt tror jag, och sedan blir det film och TV resten av kvällen.

...
 


Fre

Godmorgon på er,

Äntligen är det fredag, och helt vanlig helg. Det känns som det var länge sen nu efter allt julstök och lediga dagar man haft. Jag tycker det är ganska skönt att det börjar vara vardag igen och man kan se fram emot helgerna som kommer...

Idag blir det jobb hela dagen och sedan ska jag iväg och handla och fixa lite inför helgen. Ikväll blir det mys och Let´s Dance, såklart!

  

Det sägs att kylan ska ge med sig tills imorgon och då tänker jag baske mig ge mig ut på en lång långpromenad!

Hoppas ni får en bra dag!


Brr...

Läste precis på SMHI att det ska bli drygt -20 hela den närmaste veckan. Kanske -30 vissa dagar.

Nu om nångång längtar jag till värmen. Men snart så...




Måndagmorgon

Godmorgon,

Ett nytt år, vecka 1 och en massa roligt inplanerat. Detta kan inte bli annat än bra!

Nu ska här jobbas...

Hej så länge!


Pepp!

Hej hej,

Nu är det snart slut på nästan två veckors ledighet, på måndag börjar vardagen igen. Och även om jag legat sjuk de flesta dagarna så känner jag mig utvilad och redo för det nya året. Nya Boxingpass med nya övningar är fixade, och jag känner mig peppad att dra igång med träningen på måndag igen... 


Bild från häromdagen

Idag är det strålande vackert väder ute igen och nästan 20 grader kallt. Kylan ska dock inte stoppa mig från en promenad lite senare. Jag känner att jag behöver röra lite på mig och få lite luft...

Nu ska jag fixa lite kaffe och sedan räkna matte!

Hej så länge!


RSS 2.0