Trött, och solen skiner...

Idag har varit en lång dag. Jag är helt slut efter alla möten och diskussioner på jobbet. Blir nog en tidig kväll... Vet inte ens om det är något på TV att kika på? Jag och Tila gick iaf en promenad ikväll i det fina vädret och det var synd att jag inte hade kameran med mig för vi gick på en liten skogsstig och det var så himla fint när solen lyste mellan träden... och vi såg även en liten rävunge springa förbi.

Det blev en något suddig bild med mobilen istället...

Imorgon är det fredag och det betyder att Patrik kommer hem. Det ska bli skönt med helg och en massa mys.
Nu ska jag vika lite tvätt och sedan blir det sängen tror jag!

Sov gott, vi hörs imorgon!


Avslappning

Ikväll är det nästan storm ute! Det låter som att fönstren ska blåsa sönder och taket ska lyfta. Men jag har trots det försökt mig på en liten promenad ikväll. Blev ingen igår när det regnade och dagens kan väl iof knappt räknas heller. Jag bestämde mig för att vända om och gå hem när kepsen flygit av två gånger!

Idag har annars varit en riktig avslappningsdag. Jag har varit på massage och solat lite solarium på pigget. Kände mig så frusen och trött så det behövdes verkligen. Hoppas sommarvärmen kommer som dom lovat till helgen. Det skulle va så otroligt skönt! Jag köpte en klänning häromdagen som jag tänkte inviga då, om vädret tillåter...



Nu tänker jag göra en kopp te, lägga mig under filten och kolla på TV och läsa bloggar resten av kvällen. I morgon väntar en lång dag på jobbet...

Hej så länge!

Regn..

Idag regnar det och faktiskt så är det riktigt härligt. Det luktar så gott ute när det regnar och det är mysigt att sitta inne och höra hur det smattrar på fönsterrutorna... Ikväll ska jag på möte på pigget inför sommaren och vi skulle bli bjudna på mat. Mums. Det brukar alltid vara något gott när vi träffas.

Gårdagens Boxingpass blev inställt, precis som jag trodde. Förstår inte vad det tagit åt alla? Det är väl inte riktigt sommar än? Kom och träna för fasiken :) Men jag gick iaf på Pump istället. Skönt det med.

I veckan blir det nog lite övertid på jobbet. En hel del att göra. Och till helgen är lite kalas och finväder inplanerat. Toppen!

Hörs senare.


Höll på glömma...

...Patrik hittade dessa björnspår  cirka 30 meter från vårt hus idag.


En hona med unge troligtvis... ser ni både det lilla och stora?


... bredvid Patriks träskor, storlek 44.

Från fredag till söndag

Hej! Nu sitter jag i soffan efter en lång och skön helg. Idag har vi varit ute och pysslat på gården och hälsat på kompisar och världens sötaste tvillingbäbisar! Efter IKEA-shoppingen i fredags hade vi tänkt sätta ihop alla möbler idag, men tiden har inte räckt till.. Vi monterade TV-möbeln och soffbordet igår, men hyllor och skåp liger fortfarande i kartonger.

Lite bilder från helgen..

I bilen på väg i S-vall...

Köpte massor av grejer, bl.a dessa... en filt och en fin grön skål till vardagsrummet.
Behövdes lite färg.


Tacopaj till middag


Nu har jag tänt lite ljus och så snart Patrik packat klart så ska vi kolla på en film!

Snart helg!

Bara några timmar kvar till helg och långledigt nu (jag förtränger de få timmar jag ska jobba på fredag)! Och det ska bli så skönt! Ute åskar det och snart börjar det troligtvis regna. Hoppas bara inte strömmen slås ut så vi blir datorlösa nu i eftermiddag. En hel del som måste göras klart innan vi går hem för dagen... 

Igår blev det spinning och lite styrka efter det, och det gick riktigt bra. Jätteroligt spinningpass var det också! När jag kom hem gick jag ut i skogen och tränade lite apportering med Tila... 
 


Ikväll blir det fika och mys med Therese och sedan kommer Patrik hem från Kiruna.

Har ni hört att Linda Rosing ska bli mamma igen?

En ny vecka..

Godmorgon! En ny vecka är här och jag har en massa roligt planerat. Först och främst är det ju kortvecka, jobbar tills på onsdag och endast några timmar på fredag. Träning, grillkväll och en resa till Sundsvall ska också hinnas med. Jag hoppas på att det underbara vädret håller i sig och att förkylningen jag har i kroppen inte bryter ut, utan försvinner istället... En bra vecka ska detta bli!
 
Ikväll är det iallafall Boxing och jag tänkte försöka hinna iväg och köpa lite blommor efter jobbet. Eller ska man kanske vänta och handla i Sundvall istället? Hm. Tåls att tänka på. Roligare utbud i Sundsvall kan jag tro.

Hej så länge!

Helgen...

Nu halvligger jag i soffan efter en skön helg och kollar på One tree hill samtidigt som jag bloggar lite. Idag har det varit underbart väder ute. Soligt, varmt och skönt. Vi åt hamburgare till middag idag och snart ska jag göra lite popcorn.

Lite bilder från helgen...








Ikväll..

.. har vi ätit pizza och druckit öl...
 



Nu åter till Mask på Kanal 8. Jag är nog den sista människan på jorden som inte har sett den filmen...


Snart helg!

Nu är det fredag igen och snart får man helg. Skönt! Jag gjorde en att-göra-lista till Patrik igår som jag hoppas han plöjt igenom innan kvällen så jag slipper göra en massa när jag kommer hem. Han är bra min pojkvän! Hoppas på en lugn och skön kväll framför TVn med hemmagjord pizza och en kall öl...

Igår vart det pump istället för spinning och jag kan säga att det känna i min stackars kropp idag. Träningsvärk som bara den. Men det är skönt. Det ska kännas att man har tränat!

Nu är det snart lunch och sedan blir det ett hårt ryck med mail hela eftermiddan!

Hejrå så länge!


Inte mycket att säga...

God morgon! Idag har jag inte mycket alls att skriva, är trött som bara den och längtar hem till sängen.
Ikväll tänker jag dock försöka mig på lite spinning och sedan kommer ju Patrik hem. Kanske får ta mig en powernap nånstans däremellan. Men eftersom jag är väldigt dålig på att kunna  slappna av och somna när jag egentligen inte har tid, så lär jag ju inte kunna det idag heller och får därmed gå omkring som en zombie (stavas det så?) hela dagen.

Lönesamtalen på jobbet är avklarade och nu är det bara att se fram emot det glädjande beskedet! Nä skoja bara, det är nog inte så mycket att se fram emot i år heller... Man jobbar och sliter men får ingenting för det. Men det är väl så det är. Inget att göra åt. 
Nej men usch vad jag blev tråkig nu.. Tänk glada tankar istället! Ikväll kommer Patik hem och snart är det helg, och det innebär grillning och mys på hög nivå! Jippie!

Nu ska jag hämta mig en kopp kaffe..

Hejrå!


Godmorgon Onsdag!

Halva veckan har snart gått och redan imorgon kommer Patrik hem! Igår blev det spinning (skönt och hårt pass) och sedan te i soffan framför Desperata hemmafruarna. Vääldigt spännande avsnitt igår! :) Längtar till nästa vecka så man får se hur det går.

Malena Ernman gick vidare till finalen av Melodifestivalen på Lördag också! Grattis till henne och hoppas det går bättre för Sverige nu med ett mer annorlunda bidrag än de senaste åren... Jag tror antingen hon hamnar bland topp 3 eller så blir det plattfall och hon hamnar sist. Jag tänker iallafall sitta bänkad framför TVn.

I eftermiddag ska jag på en halvtimmes massage och ikväll ska jag vara lite social med vänner... träningen får vänta tills imorgon.


Bild från i våras - äntligen är all snö borta...

Hej så länge!



Härliga måndag!

Godmorgon. Sitter på jobbet och smygbloggar lite. Hoppas dagen blir bra, går fort och att jag slipper huvudvärken som jag dragits med hela senaste veckan. 
Ikväll står Boxing på schemat och jag hoppas förra veckans svacka på endast 4st anmälda gått över och att fler är träningssugna ikväll. Är så himla mycket roligare då! Hoppas vädret håller i sig så man kan ta en långprommis direkt efter jobbet också.

Gårdagens film -Australia var iallafall hur bra som helst. Hade hört både positivt och negativt om den innan så jag hade inte så stora förväntningar, men den var riktigt bra! Kanske lite för lång, men det gjorde inte så mycket.

Nu - back to work! 

Hej så länge!

 

Björnspår...

Nu har vi precis ätit middag, tacos blev det ,och snart väntar film och mys i soffan. I helgen har vi vårstädat ute, rensat bort alla löv ur rabatterna och försökt göra lite fint inför sommaren. Nu ska jag bara köpa en ny utemöbel.. Har hittat en modell som jag vill ha, ska bara försöka hitta den till ett normalt pris också (den jag hittade gick på 7000kr och det betalar jag inte).

Igår eftermiddag gick jag, Patrik och Tila på en promenad på rävstigen, som ligger ca 100 meter från vårt hus. Och när vi går där så ser vi helt plötsligt björnspår (!). Vi tror det kan ha varit en hona med unge, fanns både stora och små spår, och dem såg väldigt färska ut... Men Tila reagerade iof inte nämnvärt så jag tror nog ändå att dem kan ha varit några dagar gamla. Tur. Känns så jäkla läskigt. 

Nu ska jag ta och umgås lite med Patrik som åker tillbaka till Kiruna imorgonbitti. Sedan väntar en påse chips och filmen Australia!





Ha en trevlig kväll!

Parfym

Eftersom min sambo är världens snällaste så fick jag den här när han kom hem i fredags...
Luktar verkligen sommar...

Vart tar veckan vägen?

Godmorgon! Nu är det fredag igen och jag fattar inte vart veckorna tar vägen egentligen? Känns som jag inte hinner med någonting alls. Ute skiner solen idag, men det är riktigt kallt. Minusgrader när jag vaknade i morse.

Jag hoppas den här dagen går fort för ikväll kommer min fina pojkvän hem igen. Åhh vad jag längtar! Vi ska bara va hemma och mysa hela helgen för på måndag (eller söndag) åker han igen.. Jobbigt att ha en karl som jobbar borta. Men som jag skrivit tidigare så tror jag att det är bra för alla förhållanden att få sakna och längta ibland också.

Ikväll har jobbet afterwork-grillning, men jag ska av förklarliga skäl inte va med. Men jag tror säkert dom som ska dit får kul. Korv och dricka skulle det bjudas på. Och det brukar alltid va sån bra stämning på sånna där grejer.
                           
Nu väntar jobb och en kopp kaffe...

Hörs mer senare!


 


God morgon!

Det här ska bli en bra dag, det har jag bestämt mig för! Solen skiner ute och fågelkvitter väckte mig i morse. Ganska kallt dock, men det kan jag leva med.

Nu ska jag dricka dagens första kaffekopp och äta ett par mackor, sedan kan arbetet börja...

Ha en bra dag!

Långprommis och inredning!

Har precis kommit hem från en skön långpromenad runt risselås. Tar ungefär 1 timme och 20 minuter att gå den svängen, och då kan man känna sig nöjd när man kommit hem. Nu har jag slagit mig ner i soffan och kollar på Room Service. Inredningsprogram kan det bara inte bli för mycket av! Så himla kul att kolla och få inspiration (även om mycket många av dem gör ser ut som skit).  Ikväll är tydligen Linda Bengtzing gästinredare.




Nu ska jag fixa lite te innan Greys börjar!

Hej svejs!



  


Regnig kväll i skogen...


Full fart framåt!

Nu ligger Tila helt utslagen i sin sackosäck efter ett tufft träningspass som hon klarade galant! Det är så kul att se att hon kommer ihåg allt från förra året och att hon faktiskt blivit äldre. Nu förstår hon allvaret med träningen. Förut var det mest lek och hon gav upp så lätt. Ikväll gjorde hon precis som jag ville och jag längtar redan tills nästa pass!

Oj, nu ringer visst Patrik.. Han har tydligen tagit sig från skogskojan (se tidigare inlägg). Bäst att passa på at prata med honom en stund...

Hej så länge!

Ikea och spinning

Jag kom för några dagar sedan på att jag vill köpa en ny Tv bänk och soffbord. Har hittat det perfekta på Ikea också. Jag har bara inte bestämt mig för vilken färg jag vill ha. Vit, svartbrun eller valnöt? Tror valnöt kan bli bra, om bara färgen är snygg i verkligen också, i katalogen såg den bra ut.
Har en hel del annat jag skulle vilja shoppa också, så jag tror jag ska ta mig ett litet samtal med min sambo ikväll och höra om vi inte kan åka till Sundsvall nån helg framöver. Det kan komma att behövas lite övertalning och mutning, men det kan det vara värt :) Oh, nu slog det mig precis att jag faktiskt inte har pratat med Patrik något idag. Får ta och slå han en signal nu och kolla om han lever... Inget svar. Ska man bli orolig? Nä, han sitter väl i nån skogskoja utan täckning där uppe i norr förstås.

Igår hade jag mitt boxingpass med bara 4 (!) stycken anmälda. Märks att det börjar bli sommar nu för det slår aldrig fel. Av någon anledning så slutar folk i Strömsund att träna i maj. Konstigt. Själv tycker jag att jag får mer energi och vill träna ännu mer när det är ljust och varmt om kvällarna.. kvällarna blir längre på något sätt. Så, ikväll blir det iallafall 35 min spinning för min del och sedan lite träning i skogen med vovven...

Koncentrerad Tila...

Nu ska jag jobba lite till och sedan hem och äta paj!


 


Söndag eftermiddag..

Så, nu är helgen snart slut och det har varit helt underbart med en extra ledig dag! Jag har hunnit med massor. Långpromenader, vårstädning, middag med vänner, utgång, sol, årets första dummieträning med Tila som gick över förväntan. Hon e så duktig så! Och nu ska jag snart ge mig ut på ännu en prommis. Man måste ju passa på när vädret är såhär bra.. :)

Hörs mer senare..

RSS 2.0