Hockeymorgon

Godmorgon Godmorgon,

Sitter på jobbet och försökt göra lite nytta samtidigt som Sverige - Slovakien matchen hörs på radion. Spännande spännande. Hoppas det går bra så att det blir hockeykväll imorgon!

Äntligen är den stränga kylan över också, vi har som mest haft ca -37 grader på byn. Nu lovas solsken och endast ett par minusgrader i en hel vecka. Vad underbart det låter! I helgen bär det iväg till stan för lite shopping och vänner-mys. Längtar!

Nä, dags att fylla på kaffekoppen och äta en macka. Jag har förresten fått den skummaste träningsvärken ever, i ett av låren? Hur har jag lyckats med det? Och ont som fasen gör det.



Hoppas Ni får en bra dag allihopa!


OS och Melodifestival

Godmorgon,

Helgen är över och den har mest bestått av god mat, melodifestival, lite vin och massor av OS. Jag blir nästan chockad över hur mycket OS jag tittat på och hur roligt det faktiskt är... Jag tror till och med att Patrik blivit omvandlad och fått lite tränings-pepp då han igår ville följa med och styrketräna!? Kan tilläggas att det aldrig hänt förut. Och vi har ändå varit tillsammans i snart 4 år.

Nu är det dags för en kopp kaffe och jobb och ikväll är det Boxing Hoppas många kommer och har extra energi att bli av med!

Tjing!


En bra fredag - Helt enkelt!

God kväll,

Vi har precis ätit Tapas här hemma framför TVn. Massor av god kyckling, bröd, oliver, skinka och goda röror. Mums, jag blir nästan hungrig igen när jag tänker på det...  

 

Ljus med doft av Vanilj-päron är tänt och nu är det dags för Lets Dance och sedan Hockey. Heja Sverige!

Nä, dags att fylla på vinglaset och återgå till soffan...

Trevlig kväll allihopa!


Torsdag

Nu är det snart dags att göra kväll och sedan ska jag iväg och handla lite middag. Ikväll kommer mina favoriter hem! Det har varit väldigt tomt hemma den här veckan och jag längtar efter en långpromenad med Tila och bus ute i snön!






Tisdag

Hej hej,

Nu har jag precis stoppat i mig lite middag och ska snart iväg på Pigget för Core och Afro Power Dance. Innan jag kom hem så var jag och hämtade ut lite hårprodukter som jag beställde förra veckan. Ska bli väldans spännande att testa dem, märket Joico har jag hört ska vara riktigt bra.



Hoppas Ni har en bra kväll!


Work Out i Åre

I slutet av Maj är det dags för Work Out Åre och självklart ska jag dit! Två dagar fyllda av roliga pass och föreläsningar som nu är bokade och klara... Oj vad jag längtar!


Alla Hjärtans dag!

Hej på Er,

En underbart härlig helg är snart slut och en ny vecka väntar. Tila ska att följa med Patrik till Härnösand i veckan så jag kommer att bli ensam hemma... Det kommer nog kännas konstigt och tyst att vara själv, men det innebär att jag kan koncentrera mig på annat. Träning och plugg är nog det som kommer stå överst på listan över saker att göra.

Igår var det helt underbart väder ute och dagen började med en mysig fika på Café Saga med Therese och Alexander. Sedan blev det långpromenad i solen och på kvällen blev det go´middag, lite vin och Melodifestivalen. Lina kom förbi en liten sväng också, och det vara nära att bli en spontanutgång på Grand Hotel men vi fastnade framför OS på TVn istället. Och det är jag glad för idag!



Nu ska jag slänga ihop en god chokladkaka att bjuda Patrik på så fort han kommit hem från skoterturen...

Hoppas ni har en bra Alla Hjärtans Dag!


Min morgon...

... kunde inte ha börjat sämre. Försov mig, det blev ingen värme i huset, hunden ville inte gå ut och trasiga byxor. Gaaah!
Nu hoppas jag på en bättre dag med trevliga kunder och att jag får mycket gjort så jag kan gå hem med gott samvete och bara lata mig ikväll!


Beställde förresten hem lite nya sommarkläder från H&M igår. Bla detta.



Åh vad jag längtar till värmen nu!


Äntligen!

Resan är bokad och i mars åker vi till Kata beach i Thailand. Så himla skönt det ska bli!
Har redan börjat planera packningen... och jag längtar till det är dags för Taxfree-shopping och allt annat som hör till!


Dagarna..

.. rullar på med massor av jobb, knappt att jag hinner andas. Ikväll har jag bokat plats på 45 min Spinning och det ska bli riktigt skönt faktiskt! Länge sen sist!

Hoppas ni har en bra dag!


RSS 2.0