Promenad



Har precis kommit hem från en skön promenad. Nu - Greys Anatomy!

Trevlig kväll!


ToppHälsa




Jag köpte det senaste numret av ToppHälsa igår och där kan man läsa om ett sådant Boxingpass som jag instruerar på Pigg och Frisk. Jag får dock inte kalla passet för Aerobox eftersom jag inte har gått rätt utbildning för det.


Lila - Höstens färg!





 

Köpte lite nya krukor från Cult Design, ljung och lila blockljus tidigare idag. Fina höstfärger! 

 


Min tisdag

Godmorgon! Tisdagmorgon, endast 1 (?) plusgrad ute, och jag är så jäkla trött. Men helgen närmar sig med stormsteg och jag längtar! Det ska bli helt underbart att åka iväg till Umeå en helg och träffa familjen och få lite träningsinspiration inför hösten.

Nu ska jag ta tag i lite jobb, dricka en kopp kaffe och hoppas att arbetsdagen går fort. Efter jobbet ska jag iväg och köpa lite grejer och göra höstfint hemma och sedan är det plugg som gäller hela kvällen!

Hoppas ni alla får en bra dag! Hej så länge!


Fredag

Hej Hej,

Fredag igen.. Veckorna går så fort så man hänger inte riktigt med. Men det ska bli väldans skönt med ett par dagars ledighet nu! Eftersom Patrik inte kommer hem i helgen utan blir kvar i Kiruna tills nästa torsdag så tänker jag passa på att ha en riktigt "ta-hand-om-mig-själv-helg". Ikväll ska jag tända massa ljus, göra hårinpackning, scrubba och smörja in mig med lite BUS. Ska självklart även titta på Idol och annat som jag vill se utan att höra en massa gnäll om att Family guy är bättre (ja, älskling en pik till dig).




Imorgon hoppas jag på bra väder så jag kan börja dagen med en lång-lång promenad.

Idag fyller för övrigt världens bästa Therese 25 år! Grattis!


Dålig uppdatering

Jag har inte skrivit så mycket de senaste dagarna och det beror helt enkelt på att jag inte orkat. Jag tror jag har någon förkylning i kroppen som inte riktigt vill bryta ut. Huvudvärken är ständig och gårdagskvällen spenderades i soffan med värk i hela kroppen. Idag känns det dock lite bättre och om det är uppehåll ikväll så ska jag försöka mig på en liten promenad. En dags vila och jag känner träningsabstinens ;) Annars så ska det räknas matte ikväll, och jag kan lova att listan jag gjort på saker och tal som jag inte fattar och måste ta upp med läraren imorgon är lång...

I helgen blir det förhoppningsvis lite kalas med tjejerna, och det ser jag fram emot massor!


Dinsko.se

 



Jag som ju är ett stort fan av webshoppar klickade precis hem dessa fina stövlar från dinsko.se
Hoppas bara dem är lika fina i verkligen. Lite osäker på färgen då den är svår att se på bild, men det visar sig om några dagar...




Fredagsmys

Godkväll, jag sitter hemma och lyssnar på bra musik, dricker ett glas vin och huvudvärken från tidigare är nästan borta. Vi har precis ätit supergod middag med kött, klyftpotatis och hemmagjord kantarellsås...

 

Hoppas ni får en härlig kväll, och ni missar väl inte Dirty Dancing ikväll kl. 22.00 på SVT1



Rubrik

Vilken fruktansvärd huvudvärk jag har idag. Får se hur länge det fungerar att sitta på jobbet.


Instruktör

Jag är jäkligt sugen på att gå en  intruktörsutbildning, Body Combat kanske?





Smyginlägg

Godmorgon, jag sitter på jobbet och smygbloggar lite. Skönt med torsdag och att det snart är helg! Ikväll har jag bokat en timmes Pump och det ska bli såå skönt. Igår blev en riktig slappardag och jag gjorde inget vettigt alls och jag antar att det var gårdagens matteräknande som gjord det, att jag var så himla trött och inte hade någon ork alls när jag kom hem från jobbet. Är väl helt enkelt inte van att tänka sådär ;)
Nu - dags för kaffe!



Hoppas ni får en bra dag alihopa!


Små förändringar kan göra stor skillnad

 


Dålig bild tagen med mobilen på kvällspromenaden på bygda igår..

Godmorgon alla, hoppas ni inte är lika trötta som jag är idag. Det känns som den här dagen kommer att bli lång, men samtidigt rolig. Ska bli kul med lite förändring i vardagen även om den inte är så stor. Ikväll kommer förhoppningsvis Therese och sötaste Alexander förbi. Mys!

Nu ska jag hämta lite kaffe och äta en smörgås med massa avocado (min nya last som är så himla gott!)

Hej så länge!



Sol sol sol

Jag är hemma och ska precis stoppa i mig lite mat, köttgryta från i helgen, innan träningen... 

Släppte ut Tila på gården för en stund sedan då hela nedervåningen behövde dammsugas. Helt galet vad mycket hundhår hon släpper! Det är exakt överallt! Nackdelen med hund antar jag...



... men hon ser inte direkt ut att må dåligt ute idag.

Nä, nu måste jag sticka.


090915

Hej hej!

Tisdag är här, solen skiner, jag är på superbra humör och snart har halva veckan gått. Ikväll är det dags för ett nytt aerobicspass som jag hoppas är lika roligt som förra veckans! Ska nog även försöka mig på en långpromenad med vovven efter det... 

Imorgon börjar jag skolan igen! Jag ska läsa Matte B en timme i veckan och eftersom jag endast läste Matte A-light på gymnasiet och det var flera år sedan så tror jag detta kommer bli ganska svårt...


Rena grekiskan? Det visar sig imorgon...

Hoppas ni som läser har en bra dag!


Hösten är här!

Godmorgon!

Måndagmorgon och solen skiner. Det var endast 5 grader när jag vaknade imorse och det känns verkligen att hösten är här nu! Helt underbart tycker jag! Alla vackra färger, kylan som biter i kinderna och alla sköna kvällar med tända ljus och gott fika. Underbart som sagt!

 

Helgen som varit har bl.a bjudit på långa härliga skogspromenader och äppelkake- och chokladmuffinsbak! Och äppelkakan blev supergod vill jag lova! Jag gjorde vanlig saftig sockerkakssmet med vanilj och blandade i massor av äppelbitar doppade i kanel. Enkelt ska det va!

Nä, nu ska här jobbas!

Ha en skön måndag allihopa!

 


Funderingar

Härligt med fredag!

Jag har börjat fundera mer och mer på vad jag egentligen vill göra i framtiden, för även om jag trivs jättebra på mitt jobb nu så vill jag kunna utvecklas och göra något annat. Jag har varit på samma ställe och gjort samma saker i snart 6 (!?) år. Sjukt vad tiden går fort. Iallafall så börjar planerna gå framåt så vi får väl se vad som händer.. Men helt klart är att jag inom en snar framtid kommer att sitta i skolbänken igen (Tack Mia, jag har ringt...).

Idag kommer Patrik hem, lunch på Nordica, storhandling efter jobbet och ikväll blir det fredagsmys! 



Hoppas på fint väder i helgen så man kan va ute och träna lite med den här tjejen...

Hoppas ni har en bra dag!


Längtan

Jag hade sett fram emot att få hem min sambo ikväll, och bara för det så kommer han inte hem förrän imorgon.
I och för sig så kan det ju vara bra att få sakna och längta lite extra ibland...

Ikväll blir det iallafall 60 min Pump och lite städning hemma. Kanske till och med ska sätta mig och sy lite gardiner?

Nu är det snart dags för lunch!  


Träningsvärk?

Godmorgon,

Jag tror minsann jag tog ut mig lite för hårt på aerobicen igår. Jag har sjukt ont på baksidan av ena benet. Kanske en sträckning? Jag gjorde ju en del rörelser som jag typ aldrig i hela mitt liv gjort förut så det kanske inte är så konstigt. Typiskt bara att jag aldrig kan tänka på sånt innan? Nädå, jag kör på och tar i och tänker inte alls på att kroppen inte är van... Jaja, slut på gnället och dags för en kopp kaffe! Tröttheten är ett faktum idag efter en sömnlös natt.

Ha en bra dag allihopa!


Nyttigt!

Hej hej,

Sitter hemma efter ett sjukt roligt aerobicspass och en snabb powerwalk i regnet. Ljusen är tända, Idol 2009 på TVn och nu ska jag precis sätta i mig ett supergott och nyttigt kvällssnacks. Turkiskt yoghurt, valnötter och honung! Kanske inte låter så hemskt smarrigt men det är nästan beroendeframkallande! Gillar man inte valnötter så kan man lika gärna byta ut dem mot ett tärnat päron eller lite blåbär...

 
Perfekt efter träningen eller när man är sugen på något sött...


 Nu ska jag försöka få tag på min sambo som varit nästintill okontaktbar där uppe i norr de senaste dagarna!

Trevlig kväll!

 


Min måndag...

... kommer att bestå av jobb, bokning av träningskonvent i Umeå 4 okt, telefonsamtal till vänner, frisörbesök, promenad och Boxing ikväll på Pigget. Skönt med en ny vecka!


Någon fler som ska dit?

Vi hörs!


Keith Urban

Sitter hemma och lyssnar på Keith Urban och sippar på ett glas vin. Patrik är hemma från Kiruna och senare ska vi ut och äta middag på Lilla krogen. Mys!



Trevlig kväll!


Fredag eftermiddag

Hej Hej,

Idag öser regnet ner och timmarna på jobbet går så otroligt sakta. Hälften av arbetstrykan har precis dragit för att åka ner till Stockholm och bellmanstafetten som går av stapeln imorgon. Hoppas det går bra! Och att dom inte irrar bort sig i storstan, norrlänningar som dom är! :)

Några timmar kvar innan helg och mys. Ikväll blir det film och en massa godis och imorgon födelsedagskalas med smörgåstårta! Mums, vad gott det ska bli!

Nä, nu måste jag göra ett ryck och hoppas att de sista timmarna går fort!

Trevlig helg!



Fiona

Pappa skickade precis över några bilder på familjens nya medlem Fiona...




Hon apporterar redan tennisbollar!


Hemma idag

Huvudvärken hade inte gått över i morse så jag bestämde mig för att stanna hemma och vila idag. Men det är så typiskt att man ska vara dålig när det är strålande sol och sommarvärme ute! Men jag tänker faktiskt försöka mig på en liten promenad senare för att få lite luft. Och som jag skrivit förut så verkar det som att lugna promenader är det enda som hjälper mot denna värk... Tur att bor lite avsides så det inte är så många som ser en när man går ut. Det är ju trots allt lite "förbjudet" att gå utanför dörren när man är hemma från jobbet.

Vad har ni för åsikter om detta? Själv tycker jag det beror helt och hållet på av vilken anledning man är hemma.



Nu ska jag fixa lite te och lägga mig i soffan och vila lite...


Huvvevärk!

Usch vilken huvudvärk jag har idag! Sov så himla dåligt inatt på grund av blåst, regn och jag antar att det beror på det.. Är galet trött också. Så vi får se hur länge jag orkar med idag. 

Igår hade jag en riktig pyssel-kväll hemma. Jag köpte lite nya blommor och krukor för att få lite nytt och passade även på att måla några ramar svarta (vita innan) och fixa lite nya tavlor med hjälp av vykort köpta på IKEA. Blev så bra så! Nu väntar jag bara på paketet med gardiner som jag beställt från Jotex. Det är kul att göra om lite när det närmar sig höst!


Nytt i fönstret...

Hoppas ni har en bra dag allihopa!


RSS 2.0