Strömavbrott och valborg!

Så, då var det snart helg igen då. Känns inte riktigt som att det är dags för helg än även om det ska bli väldigt väldigt skönt. Vet dock inte vad jag ska göra riktigt. Endast morgondagen är planerad - putsa fönster, sola och dricka vin. Bra blandning va? ;)
 
Har precis haft strömavbrott på jobbet, många sluta vid lunch och det betyder att eftermiddagen kommer bli full av sånt som ska bli klart innan helgen. Alla mail ska göras, och om jag inte har helt fel så blir jag ensam att styra upp det. Trååkigt, plus att mailen nu hamnat i fel ordning. Jag kommer alltså att göra de nyaste först. Galet konstigt..

Imorgon ska det bli 20 grader varmt och soool! Wihooo...

Massage och finväder!

Idag är det soligt och skönt och ikväll har jag tänkt gå på långpromenad. Men man kanske måste ta bilen ner på byn för att våga promenera på kvällarna nu. Grannen har tydligen sett björnspår bakom sitt hus nu för några dagar sedan, och jag kan ärligt säga att det känns lite läskigt att veta att en björn faktiskt smyger kring knutarna...

I morse åkte Patrik till Kiruna och ska va borta i två veckor (!). En halv månad alltså. Vi har aldrig varit ifrån varann så länge förut. Kommer bli jobbigt.

Snart är det iallafall helg och det ska enligt rykten bli finväder, iallafall på fredag, och då ska jag även på middag. Blir väldigt bra. Behöver både lite sol och trevligt sällskap!


Nu ska jag hugga tag i jobbet. Hej så länge!



Konstig prio?

Ny vecka igen efter en bra helg. Vädret har varit helt perfekt och humöret har varit på topp. I lördags var jag ute hela dagen och pysslade på och man kunde se hur snön försvann mer och mer för varje minut. Underbart! Patrik tände upp en brasa och eldade en upp en massa rat som legat överallt. Känns skönt att ha fått bort det mesta även om en hel del fortfarande finns kvar...
På kvällen grillade vi och drack lite vin och senare på kvällen åkte vi ner på Grand. Ganska mycket folk var det där, men jag kan inte säga att jag hade speciellt kul. Hade varit bättre att va hemma. Bortkastad kväll helt enkelt. Gårdagen spenderades (på grund av lördagskvällen) i soffan och jag levde på pizza och chips.
Men trots baksmälla så får helgen endå 4 av 5 möjliga.

På jobbet prioriteras arbetet väldigt konstigt idag. Servicenivån på kundtjänsten ska upp, och därför sitter jag nu och bloggar. Konstigt. Vi har ca 200 mail som ska svaras på, men emellan samtalen ska man istället inte göra nånting.

Nu ska jag sätta mig och rulla tummarna en stund. Eller kanske hämta en kopp kaffe.

Hej så länge och trevlig måndag!


Fredag!

Det är fredag eftermiddag, solen strålar och det är nästan 20 grader ute. Känns precis som sommar och hade jag varit hemma så hade bikinin troligtvis varit på. Om en timme slutar jag och då ska jag och Patrik iväg och handla lite inför helgen. Fredagsmys och grillning finns i planeringen och imorgon har jag tänkt spendera hela dagen ute i det fina vädret! Lite färg i ansiktet skulle inte sitta fel! 



Trevlig helg!

Soliga torsdag!

Idag är det verkligen sommarväder ute! Hur skönt som helst och solen värmde redan i morse. Hoppas det håller i sig till helgen så man kan få några sköna timmar ute i solen... Grillas ska det också göras då! Kanske till och med äta ute? Hoppas. 

I eftermiddag kommer Patrik hem, lite tidigare än vad jag trodde, och det betyder alltså att jag måste planera en riktig middag. De dagar jag är själv hemma blir det oftast det som finns och ibland inget annat än fullkornspasta och en burk tonfisk. Gott det också, men ingen favorit hos min käre sambo.

Naglarna är förövrigt gjorda nu. Blev väldigt bra om jag får säga det själv, men också väldigt ovant. Jag som alltid brukar ha nerbitna naglar har nu långa (enligt mig) och fina naglar. Får väl se hur länge dom håller, och hur länge jag vill ha dom på. Känns inte riktigt som det är jag än, men man vänjer sig väl... Kul dock att Pigg och Frisk börjat med detta och hoppas att många följer trenden!


Lite suddig bild på mina naglar at work!

Inte ens kaffe hjälper idag...

Idag är jag så sjukt trött. Galet trött. Jag tror att jag har gäspat hundra gånger sedan jag vaknade i morse. Känns inte ens som att kaffe hjälper idag... Men jag har trots mitt sömntillstånd bokat ett spinningpass ikväll, 35 min. Blir nog skönt och förhoppningsvis har jag piggnat till tills dess. Om inte annat så gör jag väl det då.

Oh, just ja. I morgon kväll ska jag fixa mina naglar! Spännande att se hur det blir, och om det är värt sitt pris, för gratis var det ju inte direkt. Visar väl en bild nån dag framöver!

Ha en trevlig tisdag och hoppas ni har mer sol än jag idag!

Tidig morgon..

Ny vecka igen och jag har bestämt att det här ska bli en nyttig och bra vecka! Har ätit alldeles för mycket onyttigheter i helgen så nu får jag helt enkelt kompensera det i några dagar. Godisbiten till kaffet och korven till middag får helt enkelt va ett tag... Sedan kanske jag går en promenad eller två extra.

Imorse hade Patrik ställt klockan på 03:45 och gav sig iväg till Kiruna. Jag själv kunde inte somna om riktigt efter klockan hade ringt utan låg mest och vred och vände mig tills min egen klocka ringde 05:45. Galet vad tidigt man måste kliva upp. Tur att det snart är sommar så man slipper eldningen på morgonen iaf...

Nu ska jag hämta mig en ny kopp kaffe och sedan ska jag hugga in på mailen.

Ute skiner solen och det kommer nog bli en riktigt fin dag!

Våren är här!

Den här dagen har varit toppen och nu känns det verkligen som att våren är här på riktigt!
Tänk att lite sol kan få en på så bra humör! Ska tydligen bli lika bra väder i morgon, om inte ännu bättre, och då har jag planerat att sitta i en snödriva och sola och inte göra något vettigt alls... 

Vi började dagen med en långpromenad i skogen. Så härligt!









Ikväll har vi haft grillpremiär. Det blev fläskfile- och grönsaksspett, klyftpotatis och sås. Gott!

Nu tänker jag krypa ner under en filt, tända ljus och kolla på TV resten av kvällen!

Hopps ni har en bra kväll!


Rödtjut och fredagsmys...

Sitter i soffan och dricker lite vin (rödvin till och med, kors i taket.. ) efter en supergod middag med pasta och kantareller. Lite ljus är tända och mysfaktorn är på topp. Ute är det storm, sol och regn om vartannat. Typiskt aprilväder...



Dagens middag



Vi upptäckte precis att man blir berusad av rödvin också...

På TVn går Talang 2009 och sedan blir det Carina Berg flyttar in och någon film...

Ha en trevlig kväll alla!

Massage och naglar

Har precis varit på en helt underbar massage. Jag tror till och med att jag slumrade till en liten sekund. Skönt som attan och väldigt välbehövligt!

Jag var tidigare idag in på Pigg och Frisks hemsida och såg att dem börjat göra akrylnaglar! Jippie. Nu kanske man kan kosta på sig att göra naglarna vårfina även i lilla Strömsund. Ska kolla med Vivi när jag ska dit senare...

Nu är dagen snart slut och jag ska hem och laga en snabb middag innan träningen!

Hejdå!

Redan torsdag?

Oj vad den här veckan har gått fort. Jag jobbade i och för sig första dagen igår, och hade därmed måndag hela dagen, men ändå... Helg imorgon? Undrar vad man ska hitta på då? Grilla tror jag minsann! Hoppas på bra väder bara.

Ikväll ska jag på en timmes spinning och få ur mig lite energi. Det behövs. Jag har varit dålig med träning under påsken och nästan börjat småspringa när jag gått promenader de senaste dagarna. Jag behöver verkligen träna regelbundet för att kunna slappna av och må bra.

Igår gjorde jag förresten en jättegod grönsakspaj till middag och en stor sallad till det. Helt vegetarisk blev den! Paj är verkligen underskattat. Ät mer paj folks! Patrik tyckte dock att kött saknades, men va fasiken, man behöver väl inte stoppa i sig kött varje dag heller...

Hemma planeras det, funderas, räknas och diskuteras över saker som ska hända i framtiden. Och förhoppningsvis tas det ett beslut väldigt snart. Mer info kommer senare, beroende på vad som bestäms.. :)

Ha en trevlig dag allihopa! 

Hemmatisdag med migrän...

Vaknade med migrän idag efter en lång och härlig helg. Ute skiner solen och jag tänker faktiskt ta mig en liten promenad snart. Brukar oftast kännas bättre i huvet under en prommis, och lite vårsol känner jag verkligen att jag behöver nu.

I helgen har jag umgåtts massor med familjen och shoppat så mycket att vi knappt fick plats själva i bilen på väg hem igår. Haha. Men det var värt att sitta och trängas några timmar med påsar fulla med kläder och inredningsprylar...

Lite bilder från helgen..



På skön prommis i solen...


Mina fina brorsbarn

Nya bästa vänner... :)

Långfredag!

Sitter nu hemma hos mamma och vi har just kommit hem från en liten shoppingtur på Solbacken. Hittade lite smågrejer, så som kuddar, en stor vas, dessertskålar, gratängformar m.m.

Igår kväll kom lillebror, storebror och familjens nytillskott Lexi förbi. Lexi är nog världens sötaste Jack Russel!


Svårt att ta bra bilder på en valp i full fart...

När man är i en så pass stor stad som Skellefteå är så tror man ju att mobilt bredband ska vara snabbare är blixten, men så är inte fallet. Man kan istället jämföra hastigheten med en snigel. Lägger därför ut mer bilder när jag är hemma på bygda igen...

Hej så länge!

Finlands nationaldag?

 Hej! Nu är påsken här och jag jobbar kortdag, slutar 12. Skönt!

Ikväll/eftermiddag åker vi upp till Skellefteå där vi ska äta god mat, dricka vin, shoppa, sola, gå på Bio och göra en massa annat skoj... En hel del godis kommer nog också att slinka ner ;)

Sol och varmt väder ska det tydligen bli hela helgen och bättre än så kan det inte bli. Det kommer bli såå skönt att få vara helt ledig i 4 dagar!

Nu ska jag hämta lite kaffe och hugga in på lite jobb. Sedan ska jag åka hem och packa, vattna blommor och eventuellt hinna en sväng på bolaget innan vi åker. Men det brukar ju vara näst intill omöjligt att ta sig in där en dag som denna...

Hej så länge!


God morgon tisdag!

Sitter på jobbet nu och har redan druckit upp dagens första kopp kaffe. Kaffe är ju något man egentligen borde sluta med. Usch vad det förstör om man tänker efter... Men det hör ju som till att dricka kaffe på morgonen, efter maten och till fikat på eftermiddagen! Men man kanske kan försöka sluta med alla koppar man dricker däremellan iallafall :)

Igår kväll åkte Patrik igen, skulle till Abisko tror jag det var, och han kommer hem på onsdagkväll. Sedan på torsdag åker vi förhoppningsvis till Skellefteå. Längtar! Ska bli så kul att träffa familjen och lillebrors lilla hundvalp!

Ikväll blir det spinning och kanske en promenad med Therese. Ska även försöka hinna med lite tvätt och sånt som måste göras hemma...

Solen strålar idag och snön försvinner mer och mer för varje dag som går! Så härligt!

Det snöar!

Hej hej!

Nu är helgen snart slut och vi har precis ätit middag. Det blev fetaostfyllda färsbiffar med fetaostsås, klyftpotatis och morötter. Det var hur gott som helst, och kommer helt klart att lagas igen! Jag skrev till och med upp receptet som jag kom på medans jag lagade maten, så gott var det! :) Jag brukar ganska ofta laga mat utan recept, men glömmer oftast bort att skriva upp hur jag gjorde så det blir aldrig av att jag gör just den rätten igen...
 
I helgen har jag och Patrik  (äntligen) städat ur ett av våra förråd och en massa lådor, och vi har sorterat alla verktyg, spikar, skruvar, och annat som förut har legat exakt överallt i huset. Skönt! Nu vet man vart man ska leta när man behöver något... Jag tror också att vi fyllde 4st stora svarta sopsäckar med skräp! Det är sjukt vad man samlar på sig på några år.

Lite bilder från helgen...


Fint med tulpaner



Vaniljglass, bananer och hemmagjord chokladsås!
Mums!

Dagens middag

Oj, nu har Gossip Girl börjat så... hejdå!

 

 

Viktig information..

Jaha, då jobbar man inte på Itella AB längre. Nya namnet är Ageris AB.

Vi får väl se vad detta innebär...


Äntligen helg!

.. Även om veckan faktiskt har gått ganska fort. Sjukt fort faktiskt. Redan fredag igen!? Ska bli så skönt med helg och bara vara hemma. Jag tror jag skippar allt uteliv som sker i Ström i helgen, både på Grand och Dansgala. Skulle i och för sig vara kul att gå ut när det för en gångs skull händer något speciellt men... nej, jag tror inte det.
 
Nu på morgonen har jag varit hos tandläkaren på undersökning. Har lika ont i magen inför varje gång jag ska dit, men det slutar alltid att jag går därifrån lättad. Inga hål denna gång heller. Skönt! (och bra för plånboken).  

En ny kamera är på väg hem till mig nu också. Det blev en Casio Exilim EX-S10. Med 10,1 megapixlar, 2,7 tums LCD display, Anti-shake och en massa annat skoj..
 


Ikväll blir det hemmagjord pizza till middag och kanske en öl till det. Sedan blir det fredagsmys framför TVn! Längtar!

Ha en trevlig fredag!

Redan april?

Onsdag och ett par timmar kvar av arbetsdagen, ute strålar solen och det är varmt och skönt, Patrik är på väg hem och ikväll ska han firas med tårta och paket.. Idag är en bra dag!

Kan inte fatta att det redan är 1 april? Om en månad ska snön vara borta och snart är det sommar och allt vad det innebär. Jag har en sån sjuk längtan efter sommaren nu! Troligtvis för att jag fick försmak i Thailand.. I sommar ska vi åter igen ta rekord antalet grillkvällar (har jag bestämt). Grilla på sommaren är det bästa som finns! Att sitta ute och äta, dricka en öl eller två, värmen! Guud så härligt... Men först, vårvintern och Påsk! Inte fy skam det heller.
Nej, nu ska jag inte sitta här och drömma mig bort, bäst att ta tag i arbetet en stund till och sedan ska jag iväg och handla lite innan Patrik kommer hem. Skulle kanske ha kommit på något bra aprilskämt till honom också? Hm...

Hej så länge!


RSS 2.0