Bara några timmar

... kvar tills vi åker. Det har varit fullt upp nu ett tag och eftersom bloggen inte ligger som prio 1 så har det inte blivit så mycket skrivet den senaste tiden. Nu ska jag jobba några minuter till och sedan ska jag iväg och handla det sista och packa och ställa iordning hemma. Tila ska lämnas till hundvakten och nycklar till blomvattnaren. Mycket att tänka på... Och imorgon bitti ringer klockan 03:30
Vi får väl se om jag får tid att blogga nånting under semestern, men om internetuppkopplingen på hotellet är lika seeegt som sist så får det nog vara. Bilder osv kommer när vi landat i Sverige igen istället!

Ha de så bra nu alla!



Det närmar sig helg

 Hej hej,

Tänk att det redan är torsdag och snart helg igen. Vart tar veckorna vägen egentligen? Igår var jag på ett grymt härligt spinningpass på Pigget och det känns i benen idag vill jag lova. Ikväll blir det mest troligt bara en promenad då jag har en massa annat att fixa med hemma. Måste nog även börja skriva en lista över saker som ska packas med när vi åker. Får inte glömma något viktigt. Och sedan älskar jag att göra listor också!


Nu är rasten snart slut och det är dags för mer jobb...

Hoppas ni får en bra dag!


Kärlek...

... vid första ögonkastet. Och nu är dom på väg hem till mig!


Acne Pistol Short. Underbaringar!


Fredag

Fredag = sol, vårkänslor, sambon kommer hem, mys mys mys och endast två veckor tills planet mot Phuket lyfter!


Måndag

Hej,

Det är måndag och en skön och alldeles för kort helg är slut. Patrik åkte iväg på jobb i morse och flyger vidare till Prag ikväll, och jag skulle ljuga om jag inte erkänner att jag är lite avundsjuk. Prag sägs väl vara en fin stad va? Hur som helst så skulle det ha varit roligt att följa med och se lite nytt... Men med tanke på att det är så mycket att göra på jobbet nu och att jag faktiskt ska vara ledig om ett par veckor så fick jag allt stanna hemma den här gången.

Ikväll blir det träning och förhoppningsvis en promenad. Det har varit så dåligt väder de senaste dagarna men idag har det faktiskt varit riktigt soligt och skönt och det har gett lite extra energi! Jag ska försöka lägga in ett par extra träningspass de närmaste veckorna nu innan vi åker så jag inte behöver få så dåligt samvete när jag äter upp mig på semestern ;)



Åh vad jag längtar!


RSS 2.0