Skoteråkning och middag!


Hej hej!

Idag har jag och Patrik varit ute och kört lite skoter (eller ja, Patrik körde och jag åkte). Vi försökte även ha med Tila på skotern, och det gick faktiskt mycket bättre än jag trodde. Hon satt mellan mig och Patrik ett bra tag innan hon ville hoppa av.. Det blir kul i vår när man ska ut och åka och grilla korv i vårsolen :)

Ikväll blir det examensmiddag och vin hos Maria, och det ska bli jättekul! Det är alltid lika roligt att träffa vänner och sitta och surra över middag. Kanske även blir utgång senare på kvällen, men det är inget bestämt...

Nu sa jag springa och plocka ut mina muffins med chokladkross ur ugnen. Hoppas dem blev goda!


Trevlig kväll!

  

Äntligen Fredag!


God morgon!

Sitter på jobbet nu och har precis gjort klart veckans statistik. Skönt att den här veckan snart är slut och man får vara ledig ett par dagar. Men det är samtidigt skrämmande att tiden går så fort.

Igår fick jag mina jeans från Only som jag beställde förra veckan. Har aldrig beställt jeans på nätet förut då dem sällan passar, men dessa två par var helt perfekt! Och billiga var dem också, betalade drygt 400kr för 2 par inkl. frakt.

Ikväll blir det fredagsmys hemma med fläskfilégryta, ris och sallad, och fruktsallad och glass till efterrätt. Yummie.

Nu ska jag jobba lite och hoppas på att denna dag går fort!

Kram på er!


Min lilla tjej...



Tila med kompis.



Första sommaren, och första badet.



Skönaste stilen.

Kortis

Nu sitter jag framför tvn och tittar på Made in Sweden och väntar på att Patrik ska komma hem... Kom själv hem för en liten stund sedan efter en kort prommis med Tilis.
Hittade förresten inga fyns alls på rean, men det var i och för sig på tok för mycket folk för att kunna kolla riktigt. Typiskt.

Nä nu är det dags för lite te och tända ljus!

Första inlägget

Så, efter allt prat om bloggar hit och dit så kändes det lika bra att skaffa en själv också :)
Nu ska jag jobba sista minuterna innan jag ska iväg och handla lite och sen hem och laga middag. Hm undrar vad det blir idag... Köttbullar, pasta och sås tror jag det blir. Enkelt och gott.

Team Sportia har rea ikväll också så jag ska försöka hinna dit en sväng. Och förhoppningsvis hitta mig en snygg och varm jacka!

Skriver mer sen.

Hejdå!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0